Eceumdurmaz Hanımlar herkese iyi akşamlar 12 haftalık gebeyim 1 vs 2 defa dışında bulantım olmadı herşey yolunda ama ister istemez çok saçma gelebilir ama neden bulantım yok diyorum benim gibi olanlar var mı ###🙏🏼
Minikturtageliyor Eceumdurmaz ben hiç bulantı yaşamadım, buradakileri okuyunca iyi kide yaşamamışım yani 😂
Selin05 Eceumdurmaz bence şükret olmadığı için ben 2 ay ağzıma yoğurttan başka bişey süremedim ki onuda yediğim gibi geri çıkarttım çok şükür azaldı ama inşallah sende hiç olmaz
KucukAnne538 Eceumdurmaz Benim ilk gebeliğimle simdikinin arasında bile dağlar kadar fark var illa herkeste olacak diye bişey yok bence yat kalk şükret😂😂 İlk gebeliğimde 3 ay hiç bilmedim bulantı ağrı sancı ama bunda günlerdir ağzıma 1 lokma koyamadım🥴 Nazar etme yani bırak bulantin olmasın çok şanslısın 💋
Eceumdurmaz Minikturtageliyor evet öyle olanların söyledikleri gerçekten böyle içim rahatladı sağolun☺️
Eceumdurmaz KucukAnne538 ya çok teşekkür ederim bebek ve bünyele alakalı büyük ihtimal umarım dizinde hemen geçer rahatlarsınız 🙏🏼
Atan Haftamdayim bugune kadar hic midem bulanmadi hic kusmadim sanirim yeterli bir cevap olmustur diye dusunuyorum😁masallah kendime oglum olucak rahat bir surec geciriyorum
00_Tugba_00 Eceumdurmaz 21 haftalığım hala düzgün yemek yiyemiyorum 16 haftaya kadar ne yediysem çıkardım serumla beslendim. Böyle bulantısı olmayanları duyunca o kadar hevesleniyorum ki. İnşallah hiiiiiö olmaz allah düşmanıma bile yaşatmasın🤲🏻 Hamileliğin keyfini çıkar 😇
Eceumdurmaz 00_Tugba_00 çok teşekkür ediyorum sende tez zamanda geçer inş 🙏🏼Herkes sağlıkla alsın Bebişlerini kucağına ❤️
Cicekler 27+1 oldum az önce kustum daha bulantı her an var yatıp kalkıp dua edin olmadığına hamileliği zehir ediyor bu durum sanırım ben doğuma kadar devam kusmaya