SumeyyeAyan Kizlar 16 haftalik olduk ilk hamileligim bi kac gundur otururken yada uzandigimda saga sola donerken kasiklarimda sanci oluyo ve karnim cok sert bu zamanlarda normal mi acaba
Minikmucizem1 SumeyyeAyan çocuk büyüyor ve yerleşmeye alışıyor çalışyor falan ondan rahminde büyüyor bende de war di ozamanlar o dert bak suan 33+2 yiz çok şükür bi sıkıntımz yok
SumeyyeAyan Bende ilk basta oyle zannettim ama gaz sorunum yok buaralar bide ilk oldugu icin fazla tecrubemde yok ciddi bisey olur mu diye korkuyorm
Arenn Bende 16haftadayim ve kasik agrilarim asiri derecede agriyor doktora bile gittim ama rahim buyuyormus hizla bunun icin oluyormus benimde karnim buyudu ve sertlesti sadece sol tarafa yatabiliyorum 😞
IlknurUysal 16 haftalıkken bendede çok oluyordu kasık ağrısı, hatta biraz yürüyeyim aşırı şiddetleniyordu hastane ve doktorlar onlar normal dedi. korkmanıza gerek yok. hatta artık bundan sonra normal doğuma kadar
SumeyyeAyan Minikmucizem1 bende kac gundur dusunuyorum acaba yanlis bisey yaptimda benim yuzumden mi oldu diye icimi rahatlattiniz hepiniz cok tesekkurler kizlar Rabbim hepimize saglikli kolay dogumlar nasip etsin insaAllah
Minikmucizem1 SumeyyeAyan yok ya bi ara bende korktm da snra normalms öğrendim korkulacak bsy deilms çocuk sana rahminde çocuğa alisiyor işte onun devamı olur bide mesela hamilesn ama adet tarihindede kaşık ağrısı olur bende oluo herkste war mi bilmiyorum ama