Birguldurna cryingbaby Bende bu cuma gidecem bakalım eğer acılmam ilerlediyse doguma bile girebilirim cuma günü herşeyin hayırlısın artık inşallah saglıklı birşekilde kucagıma alırım oğlumu
Mnssss Birguldurna onların bir bildiği vardır canm girse bile bir iki gün girecektir çünkü doktorun kendisi de söylemiş kg boy iyi diye korkma bebisini kucağına alacaksın sağlıkla ne güzel o an herseyi unutacaksin 🤗
Birguldurna Mnssss Canım inan ki o an herşeyi unutmak bebeğimle hastaneden cıkmak istiyorum Allahın izniyle
Tugbaumit Birguldurna kendini yormadan dinlenmeye bak canım . 35 haftada acılmam başladı 2 hafta sonra doğum yaptım mecburi sezaryen ile bebeğim küveze girmedi ama emmede zorluk çekti biraz stres yapma dinlenmeye bak bol bol iyi düşün iyi olsun 🥰
gizemozdemir90 Tugbaumit 37. Haftada dogmasina ragmen neden emmede gucluk cekti acaba minik? Bende 37de dogum yapacagim, ondan merak ettim💕
24derya_11 Birguldurna inşallah iyi olur her şey bu gidişle bnde erken doğururum sancılarım oluyo çatı kemiğimin ağrısından duramıyorum
zeynepbalci Birguldurna 36+6da sezeryan ile geldü bebeğim çok şükür iyi girmedi küvöze, 3 doz ciğer geliştirici vurulmuştum ama ben önceki hafta
Birguldurna zeynepbalci Banada verdi doktor 4 doz pazartesi ikisini yaptırdım salı da ikisini bu hafta canım gözün aydın sninde inşallah bende yavrumu alırım kucagıma saglıklı bir şekilde
Egosto Birguldurna ben 36+1 de doğurfum hiç küvöze girmedi sağlıklıydı ama öncesinde 2 hafta önce 2 adet ciğer geliştirici vuruldum sizde vurulun isterseniz solunum sıkıntısı yasamaz
aannepandaa Birguldurna benm doktorum 36.haftadan sonra hiç korkmayacağız riskli dönemi geçiyoruz dedi. 36 dan sonra doğsun diye acele etmicez ama gelirim dersede durdurmayız demişti. Yani korkmayın inşAllah birşey olmaz .
Firdevs1999 Birguldurna 36 hafdalikken bir sıkıntı olmuyor ama sezeryanda kanala inmemesi lazım doğumun ve neden sezeryan isdionuz
Birguldurna Firdevs1999 Canım ilki normal oldu ve çok zor bir dogumda kızım 5 gün kuvezde kaldı solunum sıkıntısı yasadı bu yüzden riske atmak istemiyorum sezeryan olsun istiyorum ilki normal olunca kanala girmesi daha kolay oluyor suan normal dogum pozisyonunda bebek
Nilaz47 Birguldurna canım bende 35+3 haftalığım sancılarım var doktor doğum olabilir hazırlıklı ol dedi erken diye endişe ettim ama doktorum normal gelebilir bi tehlikesi yok dedi
Haticekskn Canım doktorun ne dediyse onu dinle bence. Bu seneki bebekler hep 36 da geliyor. 36 zamaninda dogmus bebek olarak kabul ediliyor. Bizde 32 deyiz korktum bir an once hazirliklara basladim ☺️
Birguldurna Haticekskn Haklısın bu seneki bebişler sabırsız sanırım bir önce gelmek istiyorlar nedense😊
Birguldurna gizemozdemir90 İlk etap emmekte güclük çekebilir bebekler ama sonra düzelecegini düşünüyorum pes etmemek gerek
zeynepbalci Birguldurna sağolasın kuzum sen de alırsın Allahın izniyle güzel düşün korkma zaten tek düşündüğün onun iyiliği sağlığı oluyor 🙏🙏