Teacherella1 Merhaba arkadaşlar, hepsiburada da yeni üyeliklerde 100 tl üzeri 50 tl indirim tanımlıyor, ben aile üyelerine yeni üyelil açtım o şekilde son ihtiyaçlarımı indirimli sekilde aldım hep, belki faydalanmak isteyen olur ☺️
Minnosunannesiii Teacherella1 ayy canım keşke biraz erken görseydim sipariş verdim anneler gününe hediye 🤣
ekimannesi3 Teacherella1 Ben de açtım🤚 yeni üyelik ama olmadı sepete de attım alırken yine aynı fiyat çıkıyor
Deletedmom_5 Teacherella1 aynı kredi kartıyla alınca sorun olmuyormu ben bu şekilde aile üyelerine trendyol hesabı açtım hepsinden ayrı ayrı sipariş verdim hesapların hepsini askıya aldılar 😁
Teacherella1 tupmideligebe en az 100 tl olması lazım sepetindeki ürünlerin, sonra onu otomatik düşüyor
Teacherella1 Minnosunannesiii bende yeni gördüm son eksiklerim vardı onları tamamladım 4 ayrı üyelik açtırdım aile bireylerine kendi adlarıyla o şekilde yaptım 😊
Teacherella1 haydibakalim evet tühh, bitmis indirim, herhangi bir tarih saat yazmıyordu daimi bişi diye düşünmüştüm
Teacherella1 Deletedmom_5 trenyolu bilmiyorum, hepsiburadadan aldım simdilik bir sıkıntı olmadı, siparişler elime geçmezse anlarım😂 ama zannetmiyorum sıkıntı olacağını
Teacherella1 1Acemianne evet sanırım bitmis 12den sonra, bende geç farkettim son dk lara yetişmişim, herhangi bir zaman tatih belirtilmemişti gördüğüm paylasımda daimi diye düşünmüştüm😕🤷🏻♀️