Busearslan1 Merhaba 33 haftalık gebeyim genital herpesim var ama aktifmi değilmi bilmiyorum bebeğe anne karnındayken geçermi sezeryan olacağım mecburi sezeryanla gecermi bu durumda olup doğum yapanlar varmı
biranneikikedi Busearslan1 biz şüphelenmiştik bi testi var onun ama onu yapamadan bebek erken geldi sezaryene alındım. Anne karnında geçmiyor rahimağzından bulaşıyor
HilalYlmz Busearslan1 yani bende zona geçirdim herpes bizim bünyemizde ölene kadar bulunan bi virüs ama bebeğe geçiyor mu bak bende merak ettim şimdi
Busearslan1 biranneikikedi inşallah geçmiyordur çok tedirginim bide daha önce geçirilmiş cmv ve toxoplazma çıkmıştı bende doğumdan sonra anne karnında bebeğe geçen enfeksiyonlardan ötürü bebek ölümleri oluyormuş diye okudum şuandada suyu az bugun ciğer geliştirici iğne oldum inşallah bi sorun olmaz
Busearslan1 HilalYlmz benimde hamileliğin başından beri içim içimi yiyor bu konulardan dolayı ilk doğumum sırf herpes yğzünden mecburi sezaryen olmak durumundayım🥺😔
biranneikikedi Busearslan1 ferah tut içini valla kötü şeyleri aklına getirme bence bi kere. Doktor ne diyor?
HilalYlmz Busearslan1 genitalde değildi benimki 12-13 yaşlarında sırt ve kasık tarafında çıkmıştı ama dudak uçuklarından kurtulamıyorum bağışıklık düştüğü gibi dudağımda çıkıyo
Busearslan1 HilalYlmz evet bağışıklık çok önemli gerçekten hemen baş gösteriyor bağışıklık düşer düşmez bana da eşimden geçti bu virus malesef ömür boyu kalıcıymış vucutta orası çok önemli değil bebiş sağlıklı olsunda yeterki 😔
Busearslan1 biranneikikedi her doktor farklı birşey söyledi şimdiye kadar bazıları geçedebir bebeğe geçmeyedebilir diyor bazıları geçmez sezaryen olursa anne karnında diyor
biranneikikedi Busearslan1 biz eşimle çok araştırmıştık o dönem anne karnında bebeğe geçmez diyordu bi çok kaynak ama doktorlar daha iyi bilir tabi ki
Karanfill Genital herpes sezaryenle bebeğe bulaşmaz. doğum anı geldiğinde genital herpesiniz yoksa normal doğum yapabilirsiniz"