Bsra1111111 [silindi] evet fatos özlem yıldırım der geçerim eşim ve ben bu konularda çok hassasiz gayet güzel ilgili profesyonel başarılı olduğunu tahmin ediyorum ki erdemde 15 yıl çalışmış
rhyldrm glnzem merhaba bende Ümraniye Atlas Hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum arkadaşınız neden memnun kalmadı acaba
glnzem rhyldrm enfeksiyon kaptı oda bebekte tekrar hastaneye yatırıldılar. Bebek rota virüsü oldu yoğun bakımda kaldı arkadaşımın dikişleri enfeksiyon kaptı 1 hafta boyunca o dikişler açık şekilde içini temizleyip sargı bezi doldurup enfeksiyonunu temizleyerek bir hafta sonra tekrar sezeryan yerini diktikler ameliyat ile 🤦🏻♀️ O hastaneye nerden baksanız 20.000 tl para ödediler
Aryapoyraz anneyimxxxw bende cekmeköyde oturuyorum dediğiniz hastane evime yakın doktor bulamadım bunun icin silivriye gidiyorum doktorum tanıdık diye buralarda güvenemedim gercekten iyi bir doktor mu yardımcı olursanız cok sevinirim
Seferyehatun Bende Tuğba ipek kutlaya gidiyorum, 200 muayene ücreti, numarasını veriyor hızlıcada dönüş yapıyor, özel muayenehanesi var, Ümraniye’de afiyetin kardisinda
ilknurd_98 minikoglumm siz memnun musunuz? Ben bir kere acile gittiğimde Ayşe hanım nöbetçiydi düşük tehlikem ve kanamam olmadığı halde kanama alanın var dedi sonra bebek hafta olarak ileride dedi ( Gülçin hanıma gidiyorum ben ve o böyle bir şey olmadığını söyledi )
minikoglumm ilknurd_98 benim patronum doğurdu ve hep ayşe hanıma gitti çalışma arkadaşımda aynı şekilde bana kısmet evlenince semt değişti burdan bir doktor buldum
Dlrzh @1#14953905 çakmak erdem hastanesi Funda Ayşe Demir ❤️ ilk kızımı da onunla doğurdum inşallah ikincisini de onunla devam ediyorum. Numarasını verdi gerektiğinde konuşuyoruz cevap veriyor. İlk doğumumum da suyum geldi hemen doktoru aradım saat gece 3te. beni yönlendirdi suni sancı takacaklardı tekrar aradım doktorumu sancı takacaklarmış diye sürekli konuşuyorduk doğuma da geldi cokta ilgiliydi. Şuan ondan başkasında doğum yapamaz mışım gibi geliyor rabbim sağlık kuvvet versin 😊😊 Bu arada doğumum cok güzel geçti. Ayrıca eşte alıyor funda hanım fakat şuan pandemi dolayısıyla ne oluyor hastane kuralları nasıl bilemiyorum ben eşimle girdm doğuma. Onun dışında ne söylerseniz kabul eden bir doktor yani sen mutlu ve rahat ol yaparız ederiz diyor en önemlisi bu 😊😊