anneyim_33 Kızlar Trendyol da 9 adet zıbın 9 çift çorap 122 TL tutuyor sizce uygun mu bilemedim bı sormak istedim yoksa pahallimi çarşıya hiç sormadim daha fiyat hakkında fikrim yok
dlnyny anneyim_33 e bebekten alışveriş yapabilirsiniz hellobaby marka zıbın tavsiye ederim hem de çok uygun fiyatlı
bus91 TheBaby 122 tl dıyor pahalo değil ucuz bıle 9 tane cokmı geldi size kactane aldınız?? Banada az geldi aksıne
bus91 anneyim_33 😂😂😂 anladım bılmıyorum cok bulmuş arkadaslar 9 tane ben şimdi baktım da aldıgım zıbınlara söylemeyım en ıyısı sayısını linç yerım 🙈
TheBaby bus91 Zıbın sadece hastane için 2 adet aldım. Yani ağırlıkta çıtçıtlı badiler aldım. Kolsuz kısakol gibi. 2.gebeliğim ilkindede aynı aldım. Gereksiz yani. Zıbın çok kullanılan bişey değilki. @anneyim_33
eskisehir8 bus91 aldığınız sayı adeti çok normal bence az bile kişiden kişiye değişiyor demek ki ihtiyaç listesi fiyatta makul ☺️
anneyim_33 Asil_Egem ilk gebeliğim kaçar tane lazım olur bilmiyorum uygun gibi gelince yeni doğan ve 12 aylık fln seçtim karışık😊
miniginannesi9 TheBaby zibinla çıtçıtlı badi aynı şey değil mi ya🙄🙄kısa kolu olan bezin üstüne çıtçıt takılan şey değil mi
annesininpirensesi anneyim_33 Pahali nasil ucuz diyolar ben o paraya kactane zibin alirim allah askina arastirin biraz
TheBaby miniginannesi9 Hayır😁 zıbın kruvaze olan hani yanlarda ipleri oluyo bağlanıyo. Bodi atlet olan