Buse_00 Kizlar kirmizibeyazz diye bi site var instegram sayfaları da var bisiler aldim güvenilir mi alan var mı ordam bisi cuma kargom gelicekde merak ediyorum
07-02-2019 Buse_00 sureklı alıswerıs yapıyorum hıc Bı sorun yasamadım hem cok cabuk kargoluyorlar hem guzel gelıo ne alırsam
Celiklibusee Buse_00 izmirde yaşıyorum ve izmirde olan bir firma cogu yere göre fiyatlar epey uygun oluyor tavsiye ederim 👍🏻
Ahsen007 Merhabalar bende alırken tereddüt etmıstım mustelanın şetini epey ındırımde almıştım tarihide vardı sıkıntısız geldı hatta hediye çanta yollamışlardı İzmir’de bi mağazaymış burdan birine sormuştum o zaman gğvenılır demıstı arkadaş öyle almıştım
Buse_00 07-02-2019 cok sevindim bir kere dolandrildim Korkuyordum kızıma aventin suluk ve alıştırma bardağı mama kasigi falan aldım cuma günü teslim edilecekmiş icim içimi yiyordu… fiyatları piyasaya göre çok uygun bunlar gelsin artık ordan alirim
07-02-2019 Buse_00 ewet cok uygun kapanma sureci diye gec werıolar dır daha kapanmadan once salı sıparıs werdım carsamba elimdeydi we Bı sorunuz oldugundada sitedeki telefonu aradığımda hep acıp yardımcı oldular hıc Bı sorun yasamadım Bn ıns sizde memnun kalırsınız 🙂
07-02-2019 Buse_00 hatta kırmızı sepet dıe ayni firmanın Baska bunyesı war kargo odemıyceksem oradanda alıyorum Bn
07-02-2019 Buse_00 biri. Kargo alıyor digerı almıyor fıyt farkı koyuyor zaten siteye girdiniz mi dızaynları falan hep aynı 🙂
Buse_00 07-02-2019 aynen kırmızı sepet 5 10 lira daha pahali gördüm ama onuda aliyim bunuda aliyimderken 200 u buluyor ya
Buse_00 Celiklibusee evet birsuru şey qldim sukur qklima da soru işareti kalmadi yaa saolun fiyat uygun olunca bide başıma 160 tl lik bir dolandrilma gelince gene mi diyodm ama içimi rahatlattiniz artık herseyi ordan alirjm valla ıslak mendil falan
Celiklibusee Buse_00 evet evet ben gögüs pompası bile almıstım sorunsuz geldi🙃 güle güle kullanalım inşallah😍❤️