Rabiiakaradas Merhaba anneler. İnanılmaz bir türk kahvesi sevdalısıyım şekersiz içiyorum. Günlük içmemeye calıssam da ara sıra içiyorum zararı var mı sizce ya da içenler görüyor musunuz bir zararını 🥰
Goknil Rabiiakaradas doktoruna danışsan daha iyi olabilir, ancak günde 1 tane içebilirsiniz diye genelleme yapılıyor çoğu zaman.
bus91 Rabiiakaradas doktor kan degerıne göre yasaklıyor bazılarına bana gunde 2 fıncan ızın vermıştı ben cık severım turk kahvesını cunkı cok şükür bı sıkıntı cıkmadı ama arkadasıma yasak mesela kanı düşük onun koyu cay kahve yasak oma doktoruma danışmalısın
Gamzecvk52 Rabiiakaradas bende çok seviyordum sade içmeyi gebeliği öğrendiğim andan beri hiç içmemiştim artık böyle canım o kadar çekiyordu ki doktora dedim güldü bana günlük bir fincan kahveden birşey olmaz hatta gel beraber içelim demişti 😁 arada sırada yapıp içiyorum valla
Gokcecelik Rabiiakaradas benim doktorum 1 fincan türk kahvesi 3 ince bardak çaya tekabül ediyor demişti. Toplam 6 bardak açık çay içebiliyoruz. Yani siz günde 1 fincan kahve içiyorsanız max. 3 açık çay icebilirsiniz🤗