Kuzularm 16 gun oldu dogum yapali fakat meme ucu catlakgi gecmek bilmedi kullanmadigm krem kalmadi ama fayda etmiyo neden iyilesmez bir meme fikir verin bacilar ne yapmam lazim cok aciyo
Gull_94 Kuzularm emzırdıkten sonra zeytınyagı ısıtıp suruyodum ben o gecrdı sadece benımkını ınsallah duzelır kısa surede🙏🏻
Kumru_ Kuzularm Allah yardım etsin ya benim iki ay falan sürdü hemen hemen. öluyordum acısından. Bana hiçbir şey iyi gelmedi maalesef zamanla azala azala geçti baya uzun sürdü
Kubra5256 Kuzularm ayva çekirdeğini akşamdan bir çay bardağına çok az suyla bırakıp jöle kocamana gelmesini bekleyip onu ucuna sürebilirsiniz. Çoğu arkadaşım bu şekilde geçirdiler ağrılarını.
Kuzularm Kumru_ cok zor valla iyice yarıldı zar zor emziriyorum memeyi verince resmen çarpılıyorum kendimi sıkmaktan
Kumru_ Kuzularm Banyo yaparken dikkat edin çok can yakıyor su değince 😔Ayva çekirdeği jeli yapmıştım aslında o rahatlatıyor biraz. Suda bekletin jel oluyor inşallah iyi gelir
Cigdemss Kuzularm ben e vitamini kapsülleri var eczanede satılan . Onları iğne ile patlatıp içindeki sıvıyı sürünce iyi geldiğini okudum. Ayrıca ayva çekirdeğinden jel
Dilan33 Kuzularm ayy cok kotu benim de olmustu ilk gebeligimde meme ucum düsecek gibi olmustu korkudan emzirememistim bi kac gun sonra iyilesince oglum o gogsu tutmamisti sut kesilmisti 2 yasina kadar tek gogus emdi.
Girlsmomm Kuzularm en iyisi gümüş kapak diyorlar arkadaşlarım kullandı ben lansinoh krem aldım ama bana gümüş kapağını verdiler hemen iyileştirir diye daha kullanmadım tabi ama Bi sürü insan gümüş kapak dedi
_glc1991 Kuzularm ayy aynı dert bende vardı yarıktı timsah derisi gibi incia krem var trendyolda aldım tamamen bitkisel valla sürdüğüm gibi düzeldi birisi söylese inanmazdım tesadüfen keşfettim