Ozlemsiii34 Anneler merhaba, bebeğim şuan 10 haftalık doktorumuz 12, 13 haftada ikili testle ilgili bilgi verip 3 seçenek sundu bize. Testi yaptıran ve yaptıramayan anneler bilgi verir misiniz naısl oluyor bu süreç.
seyhanmiray18 Ozlemsiii34 ben yaptrdim 95 tl di galiba doktor once uktrasonda herseyini guzelce inceledi cinsiyetide gorundu erkekti bende gordum hatta 😁 snra kan verdim bir tup ve 1 hafta sbra sonucu cikti risk bukunmamaktadir yaziyodu doktorda guzel dedi aonuc icin bu kadar canm.
minikprensimmm123 Ozlemsiii34 Ben yaptırdım çok şükür temiz çıktı benim gibi evhamlıysan ben stresle geçirdim şimdi de 4 lü test im yapıldı inşallah oda güzel gelir 🤲🤲
sezi149 Ozlemsiii34 ikili test yüzde 80 doğruluk payı. Ben fetal dna testi yaptırdım %99. Sonuçta daha önemli birşey yok bebekle ilgili. Düşünmeye gerek görmedik.
Melekanne91 Ozlemsiii34 ben 11. Haftamda yaptridim doktor dedi.kan verdim medikal parkta yaptirdim 120 tl odedik.normalde 150 tl idi egitim birsen sendikasindan yararlaniyorum indirim yapiyolar 120 tl ye dustu.10 gun icindede cikiyor temiz cikti cok sukur.sadece kan veriyorsun okadar.
Melekanne91 seyhanmiray18 yaa kacinci haftada gordu cinsiyeti☺ben yarin gidicem de 13 e gircem yarin acaba belli olurmu bilemiyorum
Melekanne91 Ozlemsiii34 bide zaten bakiyor kan vermeden evvel doktor ense kalinligi bas popo mesafesi burun kemigi elleri kollari bacaklari inceledi.sonra kan verdim 10 gun icinde ckti canim😊
elaveipek Ilk gebeligimde yaptirmadik doktorum testler konusunda hassas ama ikili testin sonucuna yapilacak herhangi bir islem yok anladigim kadariyla yani ya aldiriyosunuz bebeginizi yada doguruyosunuz ama simdi ikinci gebeligim nedense bunda yaptirmak istedim bu arada kadin dogum doktorumda ense kalinligina falan bakti sorun yok demisti ayrica ikili testten ziyade kesinlikle detayli ultrason yaptirmami onerdi
Nesityyy Ozlemsiii34 beeeeeen yaptırmadım canım.. Detaylı ultrasonu yaptırcam.. etrafımdaki herkez bebeği aldirakcaksan yaptır dediler bende yaptırmadım.. Doktorum bana ister yaptır ister yaptırma dedi.. 🤲🏻Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻bide testin doğruluk payı çok azmış..
Baharttr Bende bu hafta ikili ultrasona gidicem, ama içimde korku Çar , çünkü geçen haft doktorum ense kalınlığı 3.4 mm ve riskli grup dedi , bu hafta tekrar bakacaklar , inşaAllah düzelmiştir,
Anne_adayi57 Ozlemsiii34 ben yaptırmadım canım kötü bisey çıkarsa hamileliğim boyunca stresli olmamak için bide %100 sonuç vermiyo çok duydum saglikli denilip down sendromlu çıkanları yada down sendromlu denilip sağlıklı olanları tabi bu benim kararımdı yinede karar senin