Sevgili babacığım sen bu satırları okurken ben hala annemin karnında olacağım yani henüz senle tanismadik ama annem bana soyluyo dünyalar yakisiklisi bı baban var diye görmedim ama hissediyorum babacim ne kadar yakışıklı olduğunu ve beni ne kadar çok sevdiğini hissedebiliyorum canım babam. Biliyorum baba bu annem sana çok cektiriyo mid m bulanıyo yorgunum halsizim diye diye senin kafanı sisiriyo ama ona kızma canım babam benim büyüdüğüm yer biraz genişlediği için anneme biraz baskı yapıyorum o yüzden annem bu durumda ona hep ilgi goster yakışıklı babam benim çünkü annem ilgiye sevgiye muhtaç bı kadın annemi sakın üzme uzersen bilki daha doğmadan karşında beni bulursun tamam mı babacim seni çok seviyorum sende beni ve annemi çok sev bize güzel güzel davran. Canım babam benim biraz uykum geldi ben uyuyorum artık annemde benim dediklerimi sana iletmek için biraz yardımcı oldu çünkü ben daha okumayı yazmayı bilmiyorum anneme söyledim o yazdı .seni çok seviyorum tatlı babam kendine ve anneme çok iyi bak 7 ay sonra kucağında olmam dilegiyle çok öpüyorum seni iyiki varsınız 🤗😘😘😘