Zhrblt Kızlar nasıl geçiyo hamilelik.bebekler kanala indi mi inmeyenler ağrı sızı var mı doğum için gün alan günü belli olan var mı kilolar gelişimi nasıl bebişlerin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize 🥰
Cylncyln_01 Zhrblt merhaba canım 36+5 olduk bizde bebeğim dönmüş kanala doğru bakalım ne zaman gelmek istersen baş aşağı olduğu için vajinaya baskı yapıyor geceleri çok şükür başka bir sıkıntımız yok
Yaprakdokumusever Zhrblt Bugün kontroldeydim 🐣 Kanala inmiş çok şükür ama sancımız çıkmadı. 49 cm 2600 kilo 🌸 şimdilik iyi gidiyo artık kontroller haftada bir. Heyecanla çatı kontrolümü bekliyorum inşallah geniştir 🤩
Seroy Zhrblt bizde 36+2 olduk canım bebek dönmüş baş aşağı duruyor ama biZde geriden geliyoruz umarım erken doğum olmaz yarın kontrolümüz bakalım doktorumuz ne dicek
BhrDnmz Zhrblt ben 36 degilim😢 keske olsam suan cok isterdim. Zaman gecmiyor sanki. Hemen gelsin istiyorum🥰
tazeaane Cylncyln_01 kaçıncı haftada döndü canım? Benim bebeğim doğum pozisyonundaydı ama şimdi ters dönmüş 34+4 olduk 🤦♀️ bende dönmez diye korkuyorum
aslannaz21 Cylncyln_01 merhaba bisey sormak istiyorm bebegin kanala indigini siz kendiniz anlayabiliyo musunuz benim iki gundur sanki ozel bolgemde hissediyorm cok baski var bi de nefes almam yolda yururken nefes nefese kalma durumuda gecti simdi yuruyusten geliyorm 45 dk yurudum hic yorulmadm onceden olsa jendimi eve zor atardim 35+4teyiz
badehandeyldz Cylncyln_01 36+4 olduk bizde haftamızda ilerliyoruz 20 mayısa doğum günümüz belli oldu 🥰
Songulpyraz Bizde 36+3 olduk bugün kontrolümuz vardı yarın çatı muaynesi yapılacak bakalim heycanla bekliyoruz 🙏😍
SedefK Seroy ben de dün kontroldeydim, 10 gün geri dedi doktorum. Ben de erken doğar diye korkuyorum.
Zhrblt Seroy inşallah canım benim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah haftasını bulur sağlıkla gelir 🥰
bebiskoooo Seroy geriden gelince erken doğum riski artıyor mu canım bizde geriden geliyoruz 30. Haftadan beri bebeğin başı aşağıda 🙁
Zhrblt BhrDnmz kıyamam yaaa valla bende 36 dayım ama 37 de gibi olsun istiyorum biran evvel kavuşmak istiyorum gerçekten son zamanlar geçmiyomuş kuzum yaa🤭 ama olsun iyi olsunlar senin kaç haftalık 🥰
SedefK Yaprakdokumusever benim de 36+4 te 2600 gr çıktı. Doktorum 10 gün geriden geliyo dedi. Size bişey dendi mi
Seroy SedefK bende korkuyorum ama doktor korkulcak bi durum yok sağlıklı bebek sadece biraz minyon tipli olur büyüdükçe toparlıcak kendini diyo ama insan ister istemez korkuyor tabi
Yaprakdokumusever SedefK Hayır bişe demedi ama ölçümde 35+4 çıktı bikaç gün illaki oynuyo demek. Süt içmek kilo yaparmış bol bol içicem doğuma kadar.
Lalihhhh SedefK Benim ki de 36+0 de 2.560 gramdi nasıl dedim doktora o da minyon bir bebek dedi 3 hafta gerilik olmadığı sürece sıkıntı yok dedi
Gull_94 Zhrblt 34 te bas asagıydı baskıdan ve vajına agrısından anladıgım kadarıyla hala bas asagı duruyo 38 de bıdahakı kontrlm 36 yız tam bakalım ne olcak 😇
Zhrblt Gull_94 hadi inşallah canım maşallah tam haftalarında girmiş kanala bebeğiniz de nası peki böyle bizimki daha girmediği için kanala kimileri bacaklarımın arasında top varmış gibi hissediyorum diyolar sizde de öyle bişey var mı 🤭😇
bebiskoooo Gull_94 benim daha önce ağrılarım oluyordu ama şuan çok az oluyor hatta nerdeyse olmuyor pelvik kemiklerinde ağrı olmaması kanala indiğini gösterir mi ?
Gediz-01 Zhrblt bende dün gittim kontrole bebek kanala girmiş her an suyun gelebilir dedi 12 Mayıs 37+4 de gün verdi sezeryan olcaak ama bana erken geldi dayanirsa 18 Mayıs’ta alicak ama dayanamicak gibi çünkü sancılarım başladı her an gelebilir
Zhrblt Gediz-01 peki kuzum yeni mi öğrendiniz kanala girdiğini yoksa daha önceden mi girmişti ? Sancılarınız nası belde acı ya da adet ağrısı gibi mi nasıl bi his🙄
Fatma12345 Zhrblt bizde 36+1 olduk şükür 😊 baş aşağı pozisyonunda şuan 34+5 te 2.600 gramdi şuan ne kadar oldu kanala girdimi hiç bilgim yok bayramdan sonra muaynemiz var 💙
Zhrblt Fatma12345 maşallah canım ben acile gittiğimde bebeğin başı aşağıdaydı ama kanala girmemiş bana kanala girdi bebek geliyo felan dediler bi an panik olduk o zaman haftamız erkendi tabi yanlış teşhise maruz kaldık resmen 😅 alt tarafa bi baskı hissediyo musun canım inşallah güzel gider herşey😇
BhrDnmz Zhrblt amin en onemlisi iyi olmalari saglikla kucagimiza almamiz. Benim 29 haftalik 30 bile degilim😂 gecer mi zaman acaba😂😂
Zhrblt merveylmz maşallah bizimkide ters duruyo 30. Haftadan beri hep yukarda yan bile durmadı yani 😅😅 24 mayıs 39. Haftanız mı oluyodu canım🙄