SedaCeki Pelin-1 lcw herseyimi ordan aldim diyebilirim hem uygun fiyatli hem hamileler icin harika urunler. Kendi bedeninizi almanizi tavsiye ederim.
Nur_93 Kesinlikle oyshodan almalısın canım çok rahat çok güzel asla iç göstermiyor kim görse üzerimde beğeniyor .. ben çok araştırdım ama diğer markalara göre aradaki fark çok fazla
hilal8689 Pelin-1 ben trendyoldan aldım akdağ sportswear diye bi markadan çok rahat ettim. Lcwnınki elastik değil rahatsız geldi bana.
BegumIscanTunc Pelin-1 LCW aldım 3 tane gayet güzel ve rahat doğuma kadar beni çok güzel idare ederler diye düşünüyorum 28+2 haftayim L beden almistim rahat giyerim diye ama büyük geldiler yıkadım çekme felan yapmadı tavsiye ederim ama kesinlikle deneyerek almanı tavsiye ederim
Mimhb Pelin-1 ben lcw den aldım s almama rağmen bacakları bol geldi. Belki aldığım modelden kaynaklı bilemiyorum. Benim gibi zayıfsan başka markalara bak derim.
Denizzz88 Pelin-1 lcw nin taytı çok güzel bütün hamilelik boyu onu giydim sürekli ama kalıbı biraz büyük kendi bedenin 1 küçüğünü al
zynp55 Pelin-1 kesinlikle oysho.. calzedonia da fena değil ama oyshodan aldığımdan beri başka giymedim desem yeridirrrr ☺️