YagmurAnnesi Esmakiral Yağlı yiyecekler, Kızartmalar, Alkol ve gazlı içecekler, Aşırı baharatlı besinler, Çok tatlı yiyecekler, Kahve ve çay bunlarda mide yanmasi yapiyormuş canim. Bunlardan munkun oldukca uzak dur.
Emineslh Esmakiral GAVISCON ŞURUP... valla 1 ufak kaşık içiyorum midem kalkıyor zor yutsamda oh diyorum 5 saniye sonra ve hiç zararı yok doktorum yemekten önce yada sonra farketmez rahatsız hissettiğinde iç dedi eşinize söyleyin eczaneden alsın hamileler için zaten çok iyi gelir çünkü 30 haftama kadar bir kez midem bulanmadı ama artık kusmaya başlamıştım ve çok şükür geçti
edaun Esmakiral ben de sütü sevmezdim ama şuan yazarken bile elimde süt var😂😂 rahatlatıyor gerçekten.. ilaç kullanımını sevmiyosanız süt tek yol👌🏻
Bnarinn 2 gün sonra dogurucam doğururkende gavisgon şurup diyecem tek carem oydu doktorum vernişti zaten
SevimErcis Rennie duo da çok iyi bir ilaç ben de onu kullanıyorum memnunum. Bebeğe ve sana hiç bir zararı yok rahatlıkla içebilirsin
Ceylan12 Esmakiral kac haftaliksin cnm ne olur banada lazim 37+4 midem cok kotu sut soda hic bisi fayda etmiyo artik dayanamiyom vallah
Esmakiral Ceylan12 az zamanın kalmış o zaman mecbur sabrediceksin ☺️ Malesef her güzel şeyin bir bedeli var 🤰🤱