agustosannesi1 demet2020 ben de burda bekleyim. Benim olduğum şehrin denize kıyısı var ılıman ama yaz gelmesiyle benim bile burnum boğazım kurumaya başladı. Gerekli bence ama ne alacağımı bilmiyorum. E bebekte 200 tlye buldum bir tane iş görür mü acaba
kucuktosbik27 demet2020 weewell whc660 aldım ben 200 tl ye ebebekten evin nem oranı iyi ama nekadar gerekli bilemedim ama o çalışınca daha rahat uyudum bende
Shyla_ktlu Ecaglaagt onları seviolar genelde 😅 gerçek dünyadan uzaklar bende istiyorm aslında çok ii bi marka olması gerekirmi çok lazımmı hiç bilmiyorm ama düşüncemde var araştırıcam
Ecaglaagt yelizyeliz öyle mi hiç bilmiyorum inanın ki sağlıklı hangisi biraz daha araştırmam lazım ne kadar süredir kullanıyorsunuz
Selinselinselin demet2020 weewell whc740 almıştım. Doğmadan kırıldı. Deerma f525 aldık hala kullanıyorum. 20 aylık kızım. Ayrıca şık dıruyor🙈
yelizyeliz Ecaglaagt 2.5 aydır kullanıyoruz. Ama biz yoğun bakımdaki bebeklerede kullanıyoruz solunum sıkıntısı olanlara. En iyisi soğuk buhar nefes açıcı ve solunum yollarını nemlendirici özelliği var..
Melek-16 demet2020 Deerma aldım. Memnun sayılırım, çünkü oda büyük olunca etkisi az oluyor. Yakınımda duruyor biraz rahatlıyorum. Yoksa baya ağız burun kupkuru oluyor.