betty17 Arkadaşlar , 31+3 üm. Karnım çok geriliyo, sertleşiyo. Taş gibi olabiliyor bazen. Sizce normal mi? Bazen bu gerginlik çok ağır geliyo vücuduma.
Smanrsmsk61 betty17 bende de oluyodu bi muayenemde doktora denk geldi nstye yolladı sancın var diyip ama çıkmadı
betty17 Ya hareket etmekte zorlanıyorum, karnım o kadar gergin ki şuan mesela. Çatlaklık olarak bişey olmadı ama böyle giderse çatlayabilir. Kendimi yürüyen canlı bomba gibi hissediyorum🙄
Merve_Sa betty17 aynı gün ve aynı durumdayız bugün kontorlüm vardı sordum doktora ayaklarını dayıyor orana dedi
betty17 Merve_Sa bir sorun olmaz demi erken doğum riski falan değil bu? Çünkü sanki bu durum beni her an doğum yapacakmış hissi veriyor
Merve_Sa betty17 ben 2 gündür stresli ve üzgündüm ondan olduğunu düşünüyorum bugün bebeğimi görünce içime bi ferahlık rahatlık geldi eve geldiğimden beri hiç toplanmadı normal hareket ediyor
Busetekin3347 betty17 Bende 31 +1 im bende de aynısı var O ağırlıkla insan işini gücünü de yapamıyo hal kal kalmıyoo⚘