YuvarlanamayanPandaa Merhabaaa teyzoşları @Gulsen4224 şaşırsamda bilemedin kuşum♥️ @Engzlevlt ve canımm sen bildinnn ♥️ Kızlar bi tahmininz varmı zorda olsa öğrendik cinsiyeti tahminlerde bulunun söyleyecegım♥️♥️♥️♥️
03032016 YuvarlanamayanPandaa Gülşen Mustafa bana da erkek demişti kızım oluyor şimdi,bi oğlum var birde kızım olcak Allah nasip ederse,sonuçta buradakilerin yaptığı tahmin o yüzden gerçeklik oranı yüzde elli 😀hayırlı olsun. Bu arada
YuvarlanamayanPandaa Remziye_2121 babadan gelme bir koca kafalıgımız var abimizde öyle 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ama biz minnak nazlı kızçeyiz ♥️💗
Mega123 YuvarlanamayanPandaa Maşallah maşallah benim kızımda böyle herkes tahminde erkek dedi ama kızımız olacağını öğrendik rabbim bize bağışlasın inşallah 🥰
YuvarlanamayanPandaa Remziye_2121 amiin herkezx insallah kuzum normalde 16+5 ama geç döllenmeden dolayı 16 haftalık olduk ♥️
YuvarlanamayanPandaa Remziye_2121 bende normalde gitmeyecektim de test sonuçlarım faln vardı o bahane ile gittim 17 sinde kontrol var inşallah değişmez kesin kız dedim ama iki dr de 😂💗
Remziye_2121 YuvarlanamayanPandaa bende diyorum bir bahane bulup gitsem cinsiyet öğrenmeye ama bahane yok
YuvarlanamayanPandaa Remziye_2121 eşim asker uzakta olunca oda çok merak ediyordu bir oğlumuz var elhamdulillah ayrım yok ama gönülde kız istiyorduk ama ben hep erkek hissettim erkek rüyalarda gördüm ama terse çıktı dayanamadım 😂
YuvarlanamayanPandaa Remziye_2121 en hayırlı evlat olsun inşallah sağlıklı ve hayırlısı olsun cinsiyet sonra geliyor kız erkek ikiside can parçası
YuvarlanamayanPandaa 03032016 tabikide kimse yüzde yüz diyemez kız doğana kadar erkek diyip kız doğuranlarda var 😂😂herkes tahminde bulunuyor