Caney01 SevinHseyinAksu benzetme yapıyorlar yok kizdi yok erkekti bence 16 haftayı bekle canisi az daha büyüt bebisibende 14. 3 bekliyom 😊
deletedmom28 SevinHseyinAksu doktor bu işten iyi anlıyosa biliyodur benim 11 de belli oldu hala da değişmedi şükür 👶🏻😁
parasetamoll SevinHseyinAksu 12’de tahmin yapıldı 13 te evet öyle dedi başka dr’de öyle dedi 😂😂 ama ben ayrıntılıyı bekliyorum 😍
SevinHseyinAksu Caney01 14+1 erkek diye hiss ediyorum ama yine kız ya oğlan fark etmez sağlıklı olsun Allah tüm bebisini bekleyen annelere sağlıklı bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin❤
Bebislerim İlk hamileligimde 9 haftalikken erkek dedi ve dogruydu☺ Şimdi 15 haftalik İkizlere hamleyim baktı baktı baktı 2 erkek dedi sonra Hayır yaaaa dedi ....ve baktı baktı 1 erkek kesin diğeri göstermiyor dedi☺😊bakalım önce sağlık tabi herzaman ...yinede merak ediyor insan cinsiyetlerini
SevinHseyinAksu Bebislerim tabi sağlık ama erkek olsun diye baski var kız olursa hayel kırıklığına uğrarlar diye korkuyorum
SevinHseyinAksu Minikmucizem1 sabah bakalim doktor ip ucu olsun vere bilecek mi😍 ilk hamilelik çok merak ediyorum
SevinHseyinAksu Minikmucizem1 doktorunuz iyiymiş o zaman12+5 de gittim o zaman da bişey demedi hiç iyi gözükmedi de bebek
Bebislerim SevinHseyinAksu bizde de kız olsun diye baskı var ☺nasip Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Sema166 SevinHseyinAksu 13+3 de %100 dedi hala aynı yanılma olmadı eğer pozisyonu uygunsa cihazda iyise öğrenebilrsin
SevinHseyinAksu Sema166 işte kafam da soru işareti o doktor mu iyi bakmıyor yoksa cihazı mi iyi değil 😏 12+5 de bişey demedi hic
Bebislerim SevinHseyinAksu Amin canım inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim sağlıklı hayırlı insallah
Miray_alparslan SevinHseyinAksu yani oda dokturm 20dakka boyunca baktı net biley söylmk icin sonunda kalk kızım100de 100erkek dedi birden şok olmştm😂
Sema166 SevinHseyinAksu Doktor belki yanılırım sonra uğraşmıyım diye üstüne düşmüyor olabilir ☺️ Yada bebeğin gerçekten göstermiyor uygun bi pozisyon vermiyo olabilir
SevinHseyinAksu feyzosvemercimek bildiğim kadarıyla kız hemen belli etmiyor kendini hayırlısı inşallah 😍👶