Yalnizanne97 Arkadaşlar herşeyimiz tamam odamızda geldi halı ve perde almak istiyorum önerebileceğiniz sayfa var mı acaba? Kaliteli olması çook çok önemli benim için 🥰
1yh- Yalnizanne97 ben halıyı trendyoldan aldım çok memnunum yumusacık geldi tabi ilerleyen süreçte yıkayınca nasıl çıkar bilmiyorum evmila isimli satıcıdan aldım. Perdeyi mahalledeydi perdecimizden yaptırdım o sade düz birşey
Gigy Yalnizanne97 trendyolda evinizin halısı diye sayfa var oradan peluş tarzı aldım çok memnun kaldım öneririm ,fon ve tülü de trendyoldan aldım yorumlara bakarak
Yalnizanne97 1yh- toz toplayn türden mi halı? Beb evime almıştım kaymaz taban yıkanabilir halılardan bin pişman aldım bütün kiri çöpü ğstüne topluyor öyle istemiyorum
Shyla_ktlu Perdeyi fon aldm eperdeden çok çeşit güzel ürünler var ama ıy beni deli ettiler bi ayda geldi halıyıda trendyoldan aldm beğendim her iki ürünüde☺️
Yalnizanne97 Shyla_ktlu e perdeye baktım da emin olamadım istediğim gibi mi diye rica etsem fotoğrafı varsa perdenizin duruşunu atabilir misiniz :)
1yh- Yalnizanne97 sevimli yolculuk kalın kalk diye geçiyor modeli bir bakın isterseniz özelliklerine. Benzerini salonumda kullanıyorum memnunum ben ama dediğiniz tam olarak nasıl bilemedim
Shyla_ktlu Yalnizanne97 kız foto yüklemeyi beceremiyom ki 😳 ama aynısı geldi sorun yok ölçüsü falanda iyi bugun teslim aldm
1yh- Yalnizanne97 bilemedim ki bende denetimlerinde göreceğim artık makinada yıkanıyor ama kolaylık olur dedim
Shyla_ktlu Yalnizanne97 sende sağol cnm ama çok geç geldi haberin olsn kapıda ödeme yaptm buarada ilk defa siteyi kullandığım için😉
Yalnizanne97 Shyla_ktlu açıkçası çok geç gelmese benim için daha iyi 15 gün maksimum daha iyi olur gibi :)
Yalnizanne97 Dnz8806 çook beğendim perdenizi bende düz ama iki renk istiyorum yani tek kanatta hem gri hem sarı nerde yaptırdınız acaba
Dnz8806 Yalnizanne97 Halıyı çekmedim ama onu da halıvagonu diye bir sayfadan sipariş verdim güvenlir bir sayfa diyebilirm internet siteleri de var.Halıyı da paylaşırım istersenz