Senzeliha
Arkadaşım 1 yıllık evli ve ilk günden beri bebek istiyorlar. Doktora gitti kendinde bir sorun olmadığını söyledi bir kac doktorlar. Sorunun eşinde olduğu soylenildi. Sperminin cansızi canlıdan daha çok cokmus. Ama doktor bununlada kalırsın demiş. Geçtiğimiz ayin sonunda rahim filmi çekildi doktor 3 aya kadar hamile kalırsın demiş. Bu durumla karşılaşan var mi. Çok üzülüyor. Ve önerileriniz varmı. Akıl akıldan üstündür önce rabbim diyoruz.🙏🙏🙏
Bhrygz
Allah yardımcısı olsun inşallah.Benim bir tanıdığımda da vardı aynı durum üstelik onun durum daha vahim gibiydi ama doğal yollardan hamile kaldı arkadaşım hiç beklemediği anda.Bence bebek isterken yapılması gereken tek şey sitresi kafadan tamamen atmak ve oluruna bırakmak.İnanın artık tam da pes ettiğiniz zaman oluyor.Çevremde o kadar çok oldu ki bu .Deli gibi çocuk isteyip yıllarca olmaması ve artık bırakıyorum diyerek kafadan çıkarılan anda çocuk sahibi olmak.
Tugbacaner
Benim eşimin sayısı düşük hareketsizligi vardı canlı sperm yok denilecek kadar azdı hemde üstüne varikosel vardı ameliyat olmadan çocuğunuz olmaz dediler 1 sene olmadı bebeğimiz bu ay kafamıza takmadik stres yapmadık bebeği aklımızdan çıkardık Allah bize bu ay nasip etti mucizemizi 💗💙 stres yapmasın inşAllah Allah nasip eder hayırlı evlat 😊
AdaninAnnesi
Olmazsa bence aşılamayı denesinler sağlıklı spermlerle kesin hamile kalır maliyeti de çok fazla değil diye biliyorum inşallah olur 🙏🏻