Byzayk0 Kızlar hastane çantası için bu valiz çok mu abartı olur sizce büyük bayağı , bugün bimde de çok güzel pembe bir bavul gördüm küçük boy onu mu alsam 90 tlydi para da vermek istemiyorum ama sizce siyah çok mu büyük ?
34_21_23 Byzayk0 en büyük boy mu bu? Ben orta boy valizim vardı ona koydum herşeyi çokta düzenli oldu
Ates21 Byzayk0 bence gayet ideal benim bundan pembe rengi var bende onu kullanacam büyük olması Daha iyi her kiyafeti alır
34_21_23 Byzayk0 sırf bi gece için gidip başka bi valiz almaya gerek yok. Nesi sırıtacak sanki millet gelip valizime mi bakacak kendi konforuna bak sadece 😊
selinberk Byzayk0 benimki de böyle büyük boy.Lacivert-mavi gibi.Erkek bebeğim olacağı için onu kullanacağım
selinberk Byzayk0 benimki de böyle büyük boy.Lacivert-mavi gibi.Erkek bebeğim olacağı için onu kullanacağım
selinberk Byzayk0 neler koyuyorsunuz içine.Yaz bebekleri için hastane çantası lazım olanları yazarsanız seviniriz
Byzayk0 selinberk kıyafetleri yıkadım yarın ütüleme işim var canım ondan sonra baslıcam hazırlamaya daha hazırlamadım
1yh- Bence sorun olmaz ya. Benimde oğlum olcak pembe bavula hazırladım büyük boy her şey rahat rahat sığdı. Gerek yok almaya masrafa ben öyle yaptım şahsen
Ozlem23 Byzayk0 emzirme yastığı falanda aldıysanız yada nevresim alicaksaniz olabilir belki büyük boy