Esinim Merhaba anne ler hamile oldumda beri bi hıçkırık tutuyor bir kac kişi sordum da bebek büyüdü için diyolar dogru mu bilgisi olan var mı
Dilekcnkn Esinim Genelde o doğduğunda denir bebekler hıçkırınca midesi büyüyormuş ama hamileyken duymamıştım ☺️
drn05 Esinim ayy benimde öyleydi 😅 özellikle yemekte ya da sorması doktora sordum hatta ilk defs duyuyorum böyle bişi dedi😅
aslannaz21 Esinim bende bebisi hickirik tutuyo sandim valla beni hic tutmadi ama bebegimi her gun tutuyo yeri geliyo gunde 2 uc kere cigerleri gelisiyomus dr soyledi
Esinim evaburak95 merak ettim bende belki bilen var dır peki sizde de karın guruldaması gerilmesi varmı
evaburak95 Esinim akşamları karnım geriliyor o da yemekten sonra hareketsizlikten dolayıdır düşünüyorum 🤔
Esinim Dilekcnkn vala bilmiyorum ki canım merak ettim sorum dedim peki sizde gerilme guruldama varmı burada 17 haftalıyız
Zeynep_18 Esinim 17 haftada zaten kuvvetli tekmeler olmuyor hafif oluyor hıçkırığı nasıl anladınız? Hıçkırık daha geç haftalarda anlaşılıyor
Dilekcnkn Esinim bizde 16+3 tabi karnımda birşeyler oluyor sürekli yemek yediğim halde hatta sanırım bağırsaklardan kaynaklı diye düşünüyorum