Birumuteses29 Benim kan pıhtılaşma sorunum var faydalı olur diye düşündüğüm için avokado yiyordum ve afedersiniz ishal oldum bende biraz araştırdım kan inceltisi etkisi varmış bu konuda bilgisi olan var mı tüketiyomusunuz yada ne kadar tüketiyosunuz
MDT Birumuteses29 avakado gebelikte diyetisyenler tarafından tavsiye edilen bir şey. Sanırım günde ya da 2 günde bir yarım avakado yemenin bir zararı olmaz. Her şeyi kararında tüketmek lazım 😌
Aslanannesiayse Birumuteses29 ya bende yeni aldım bu meyveden ama tadı bi acayip ve doğrusu nasıl yiyeceğimi bilemedim 😬
lily-11 Birumuteses29 ben haftada bir bazen iki haftada bir yarım yarım iki günde tüketiyorum, genelde dengeliyorum hep aynı şeyi yiyemiyorum bi hafta muz bi hafta avakado çilek vs değiştiriyrum böyle faydalı şeyleri🤗
Thutik Birumuteses29 hergün yarım avakado yiyorum ama gebelik öncesinde de haftada 4-5 gün yarım yarım tüketirdim. Ben de olumsuz bir etkisi olmadı 🤷♀️
MDT Birumuteses29 bir kereden bir şey olmaz canım bir daha yapmazsın. Bir de gece değil de kahvaltıda öneriyorlar
Yaprakdokumusever Aslanannesiayse meyve olarak geçtiğine bakma asla tek yenmiyo 😅 ben içine sarımsak ve limon sıkıp eziyorum peynirli ekmeğin üstüne sürüyorum efsane oluyo
lily-11 Aslanannesiayse biraz yumşaması lazım ben dilimleyip üzerine limon ve tuz ekleyip yemeyi sevdim bir deneyin🤗
Birumuteses29 Aslanannesiayse avokadoyu ezin üzerine limon sıkıp ezin tadı çok güzel oluyor ben öyle yiyordum
lentil Aslanannesiayse ben kahvaltıda peynirle yiyorum sade çok seviyorum ama tam dokunduğunda yumuşacık olsun hafif cennet hurması gbi