Eceatesx 26+0haftaligim ara ara bı sancı giriyor karnım çok sert acile gitsem ne yaparlar acaba bide sızıntı şeklinde akıntı oluyor alttan bakmazlar dmi ? Nstye bağlar mi sancim için ? Bide izin için nereyi aramam lazim
Seyda5234 Eceatesx canım polisler ceza yazmıyor zaten hamileyim sancım var dediğin zaman beklemeye gelmez git bence
Egemenim64 Eceatesx bi sıkıntı olmaz canım gebeyim sıkıntım var dersin bencede mutlaka git nöbetci kadın doğumcu vardır o ilgilenir vence seninle önemli bi durum
Eceatesx Egemenim64 afedersiniz ama şuan özel bolgem müsait değil ve çok halsizim alttan muayne yapar mı ?
Mores Eceatesx çok yüksek ihtimal bakarlar. Şikayetleriniz nst ve açılmaya bakmak için sebep gibi duruyor.
Egemenim64 Eceatesx bakabilir ama sonuçta acil bi durum canım hazırlıklı değilsin acilen gidiyosun sorun etme bence bunu 🙂
Nundiyebiri Eceatesx hileye vur git benim tahminim bakmazlar çünkü daha küçük bazı alttan muameleye gebeliği başlatabilir diye duymuştum
Eceatesx Mores açılma olduğunda acaba böyle ağrı oluyor mu afedersin lavaboya idrara gidiyorum böyle sanki acıkmış gibi hissediorm kendimi içeri doğru sıkınca kapanio gibi bı his var
Mores Eceatesx açıklığı bizler anlayamayız. Bence herkes kendinin doktorudur kendinizi iyi hissetmiyor ve şüpheye düşüyorsanız mutlaka acile gitmelisiniz.