Sinem_Vardar12 Canlarimbenimm ben kesinlikle iç giyim namına hiç birşey almayacağım eymenden esleme birsürü oyuncak kalıyor oyun halısı 3 beşik var evimde araba var ben sadece dışarı çıkarken giyinerek 2 3 kıyafet alıcam o kadar 😊😊
Neslihanbew Canlarimbenimm oyun halısı mama sandalyesi reflü yatağı iyi ki almışım kızımda almadığım ve çok pişman olduğum süt sağma makinesi var birde tabi bilemEzdim kanallar tıkanacak ben 3 kere ateşli mastit olup hastaneye gidicem o yüzden bunda hemen aldım inşallah olmaz :)
Berna4161 Melekalkan06 milky canım pedli kızımda çok memnun kaldık oğlumada alıcaz inşallah aynısından 😊
Sinem_Vardar12 Canlarimbenimm hadi ya ben sadece anneme kalmaya giderken kullandım o kadar benim oğlan 3 4 aydan sonra yatmadı onda 😅
Canlarimbenimm Eylulunannesi-2 evet gösterişli güzel duruyor ama puseti tak cikar portbebesini tak cikar cok agir geliyordu simdi iki cocukla daha zorlanirim onun yerine daha hafif bisey istiyorum
Sinem_Vardar12 Canlarimbenimm hahahah bizimkide tam tersi olmuş bi ortası yok bizimkide beşiğine çok alışmıştı onda yatmadı 😅 😅
Sezensu Canlarimbenimm travel bende almam baston alırım, buharda pişirme makinası aldım çok memnunum gene olsa gene alırım ek gıdada elim ayağım oldu. Ana kucağı aşırı kullanışlı hemde 100 liralık falan bişeydi her odada kullandım
gokhande Canlarimbenimm karı koca beraber iş yapıyordu kadının kocası elinden aldı adını değiştirdi boşandılar vs bir ara tv çıkmıştı kadın hatta
Bibebisgordumsanki Selinselinselin ya o ahsap olanlar cok sık duruyor kullanışlı degil mi ben düşünüyodum almayi
Selinselinselin Bibebisgordumsanki yani bende ilk kayınvalidem almıştı bende şık güzel göz yormaz demiştim. Cok kullanışsız. Çok aşagıda sizinde yerde olmanız lazım devamlı ama ben iş yemek vs yaparken o da gözümün hizasında olsun istiyorum. Bir de bence çok rahatsız. Bana gelen dengesizdi birde 🥺 peg prego mama sandalyesini yatırıp yanımda gezdi hep aşagıdan ayagımla ittir çek yemek yaptım
Beyzan mavsnz38_ 2.3. aydan itibaren bebeği altına yatırabilirsiniz en net 3 den sonra ise yarıyor ama geç alınca da bebek dönmeye sürünmeye başladığı için üstünde durmuyor
Bibebisgordumsanki Selinselinselin yaa mutfak kismini dusunmedim acikcasi ama şimdi dusundurttunuz beni. Benimde gözüme aşırı guzel geliyordu o kadar para vermesem mi. Annemlere giderkende goturup yatiririm diyodum ama rahatsizsa o da olmaz. Teşekkür ederim ya.
Selinselinselin Bibebisgordumsanki rica ederim. Kayınvalidemin hediyesi diye satamıyorum. Öylece duruyor. Cocuk 1 dk durmadı. Bütçeniz varsa ya da 2. El babybjörn öneririm. Her arkadaşım onu kullandı. 4 moms kullanan bile ona geçti.
Bibebisgordumsanki Selinselinselin bakiyim direk ahsaplara odakli oldugum icin hic bakmamıştım. Hayırlı geceler.
Gbb2018 Yine olsa yine alırım iyi ki almışım dediğim şeyler oyun halısı, mama sandalyesi, kraft cabin bebek arabası.. Kızımda da gereksiz hiç birşey almamıştım şimdi oğluma da kızımdan kalanları kullanacağım..