Meltem_goksenin Elif1ekim bi de o boyutu var 😊doktora kızıyorum içten içe ama doğru olan net olduğun da söylemesi🤰🏼Sabrsz anne adayıyım sanırım🙈
Meltem_goksenin Faziletttt inşallah gönlünce olur😊🙏 Bana farketmez ilk olduğu için..Ama biz de 4 tane kız yiğen var..hiç erkek yok😬
Meltem_goksenin Minikmucizem1 hangi hastane ve doktor😬 oraya mı gitsem ne 😇 sağlıkla gelsin oğluşun❤️
Meltem_goksenin Senzeliha aynen benim de ilk 😊 iki ablamın iki şer kızları var 😊ben tabuyu yıkarmıyım bilmiyorum 🤔 aslında kız çocuklarınıııı çokk seviyorum ❤️
Nslhnfdn Meltem_goksenin 14.haftamda ogrendim eminmisiniz dedik hatta gosterdi doktor erkek iste diye kiz daha gec gosteriyor sanirim
Meltem_goksenin Nslhnfdn benim doktor cinsiyeti için hiç bakmadı ki boyuna posuna baktı😊 bakalım yoksa nazlı bi kızım mı olcak görcez🤰🏼
Meltem_goksenin FilizDemir tüm temennimiz dileğimiz duamız tabi ki sağlıkla gelmeleri🙏 Ama merak etmeden de olmuyor😊 kızım diye mi seveyim oğluşum diye mi bilemiyorum 😊kız dediyse yanılma payı biraz yüksek oluyormuş😍hayrlısı artık
FilizDemir Meltem_goksenin valla bende bilemedim kimileri çok daha erken öğreniyo 11 haftada cinsiyetini öğrenenler var şöyle 1 ay geçsin öyle gidicem net olsun da az bişeyler alayım çok hevesliyim ☺️
Meltem_goksenin Faziletttt amin aminn❤️Her ne olursa olsun evlat zaten🤰🏼Bizim parçamız..Ben de bu haftaiçi gidicem ..Belkş bi Umut işte😍
Meltem_goksenin Minikmucizem1 Doktorum Buket saçkıran😊 net göremedim yorum yapmayım dedi .Nedense o an ısrar edemedim nutkum tutuldu😬eve geldim başladım neden ısrar etmedi..Halbu ki ultrason makinesi de iyi gösteriyırdu 😊
Meltem_goksenin Faziletttt Adana’da hiç bulunmadım maalesef 😊o yüzden bilmiyorum.Tek duamız sağlıkla dünyaya getirsinler yavrularımızı🙏
Senzeliha Meltem_goksenin sağlıklı sıhhatli olşunda. Cinsiyet fark etmez can8m. Birde hayırlı evlat olsun
Meltem_goksenin Minikmucizem1 Kalbimizce olsun😊dicem de ben illa erkek yada kız olsun demiyorum gerçekten..sadece cinsiyeti belli olsun onun için bişiler yapmaya başlamak istiyorum benim heyecanım bu❤️
ikinciminigim Ben daha öğrenmek istemediğim halde çıktı çünkü daha 12 haftalıktı kıza benziyor dedi bu önümüzdeki hafta hastaneye gidicez kesin belli olur herhalde tam 16.haftamda diye umuyorım 😊Rabbim önce sağlık versin tabi inşallah 🙏
Meltem_goksenin ikinciminigim en büyük dileğimiz sağlıklı olmaları😊🙏 ben de bu hafta tiroid için kan sonuçlarımı göstermeye gitçem.Israr ederim artık bu sefer😬🤰🏼