Babyto-Mom Bebeğin ntsdeyken kalbi durdu 32+3 doğum gerçekleşti bebeğim bursa doruk hastanesine sevkedildi durumu kritik ben bandırma da kaldoım bebeğime dua edermisiniz bu mübarek günlerde Şifa Allah tan🤲🏻😞
SSeymanr Babyto-Mom cok geçmiş olsun rabbim bebeğinizi size bağışlamış🙏🏻🥺 inşallah iyi olacaktır moralinizi bozmayın 🌸🌸
Nlfrylmz Babyto-Mom Rabbim şifa versin miniğinize. Tez vakitte sağlıklı bir şekilde kavuşun inşallah 🙏🌼
Asya-lina Babyto-Mom rabbim sifa versin insallah sana bağışlasın bütün kalbimle sana dua ediyorum rabbim sen büyüksün herseye gücün yeter cok dua et rabbim sana bağışlasın
Beyzan Babyto-Mom Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağıniza almak kavuşmak nasip etsin inşallah üzülme demek kolay ama inşallah en kısa zamanda toparlanirsiniz da bebeğinize destek olabilirsiniz prematüreler çok güçlü oluyor çok çabuk toparlıyorlar kendilerini hep güzel hikayeler okuyun umut olsun kalbinize bebeğinize şifa olsun inşallah 🌸
34_21_23 Babyto-Mom rabbim Şafi ismi ile şifa versin meleğini sana bağışlasın inşallah güç kuvvet sabır diliyorum
hanimhanimcik Nasıl üzüldüm ya Rabbim sizi kavuştursun inşallah sağlıkla kucağına alırsın dualarımdasın Allahtan ümit kesilmez herşey dua ile
Gigy Babyto-Mom Allah’ım şafi ismiyle şifa versin bu mübarek ayda ,inşallah sağlıklı haberlerini alın tez vakitte 🌸🌸
Sogancik Babyto-Mom rabbim ona şifa ömür versin. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz evladınızla😔 çok şükür bak hastanede iken farkedilmis.
ysmn_kck17 Babyto-Mom Rabbim sizi hayırlısıyla evladiniza kavuşmayı nasip etsin . Şu Ramazan’ın yüzü suyu hürmetine Allah’ım şafi ismiyle şifasını versin arkadaşım . İnsan herşeyin üstesinden gelirde söz konusu evladı olunca dünya durur . Yarın başımıza ne gelicek bilmeden yaşıyoruz . Hayırlısiyla güzel haberlerinizi bekliyoruz .
Zeynep0606 Babyto-Mom kuzum cok gecmis olsun rabbim sifasini versin insallh nasil anladin cnm belirtileri neydi?