AyeglGzkaraKarabulut Arkadaşlar bi kaç gündür oğlum mğdemde hissediyorum sanki sizinkiler nerde hissettiriyor aceba
Kubrq AyeglGzkaraKarabulut ben asagida hissediorum midemde degisiyor çünkü sürekli yerini değiştiriyor bizim kız 😁😁
PasaninAnnesi AyeglGzkaraKarabulut otururken miğdeme vuruyo yatarken kasığıma vuruyo bazen göbek deliğime vuruyo 🙊😂
Zuhal2205 AyeglGzkaraKarabulut bende 25+4 oldum. Önce göbek deliğimin altında hissederdim. İki üç gündür üstünde hissediyorum. Artık yukarı çıkmış :)
AyeglGzkaraKarabulut Kubrq miğdemde başka bişemi var dedim çok değişik neyse ikinci gebeliğim ama ilkinde hiç hatılamıyorm yaş küçüktü ondan heralde
Mirvee @AyeglGzkaraKarabulut suan alanları cok geniş bı assagıda bı yukarıda bı sağda zaten herkes farklı yerde hısseder
AyeglGzkaraKarabulut Slmkhrm bazen banada öyle oluyr ama öxellikle bugün miğdemde kalp atışı gibi hızlı hızlı dokunuilar hissettim
AyeglGzkaraKarabulut Yasmina evet bende şaşırdım erken gibime geldi ama şöyle de bakarsak xaten üç ay kadar bir süreç kaldı
AyeglGzkaraKarabulut Zuhal2205 benşim ikinci gebeliğim ilkinde hiç hissetmedim oda erkekti ama değişik oldum erken gibi geldi