Hamisse İsteğe bağlı sezaryen olucam nasipse sezaryendan korkmuyorm fakat sonda takılıyormş sanırım takılirken ve çıkarılırken acıyormu bilgi verir misiniz
Beyzan Hamisse hiç hissetmedim ne zaman takıldı ne zaman çıktı hiç bilmiyorum insanlar biraz fazla abartıyor bence karnın kesiliyor içinden çocuk çıkıyor onu kimse demiyor minicik hortumdan korkuyor 🤷🏻♀️
05122014 Hamisse 15 gun once oldum uyustuktan sonra takıldı hic hissetmedim cikartirkende hissetmedim korkmani gerektiren bir durum yok Allah kolaylik versin sag saglim alırsın bebegini insallah kucağına
karanim24 Takılırken anestezinin etkisinden anlaşılmıyor hiç. Çıkarırken de en ufak bi acı dahi olmuyo en azından bende olmadı
Balonnnnn Hamisse ben hiç hissetmemiştim. Takılırken şıktım hatta kendimi acıyacak diye ama hissetmedim.
Mammimammi Hamisse 3 defa sezeryan oldum. Hepsinde uyuşukken takıldı. Çıkarırken de inanılmaz korktugum ve kendimi kastıgım halde hissetmedim bile.
Sinembasara13 Hamisse ben uyuşturmadan taktım ve çok kötüydü ama çıkartırken hiç bişey hissetmedim bence uyuşturup taktırın