Merve550654 Kızlar iki gecedir hastanede yatıyorum oğlum doğmak istiyor ama ciğerleri gelişmemiş ve şimdi evdeyim ciğer geliştirici igne vurdular peki ben evde ne yapmam ne yememe gerekiyor daha iyi gelişmesi için
Sahinnadire Merve550654 Bol bol muz kaşar falan ye canım hurmayı sakın yeme doğum kolaylaştırıcı özelliği var hurmanın muz ve kaşar ye bol bol
Alinamoms Merve550654 tuvalet dışında kalkma canım güzel beslen protein ağırlıklı özellikle. Ve bol bol su iç günde 3 litre su iç. Su sancıyı azaltıyor. Magnezyum muhakkak iç o da sancıyı ve kasılmayı azaltıyor.
Escyln Merve550654 bende de herşeyi eşim yapmıştı ben yatıyodum akşama kadar bikaç hafta sabredin sonu güzel💓
Sogancik Merve550654 iğne inşallah geliştiricek canım. Evde çocuk yoksa boşver temizliği. Bak benim evim öyle duruyor. Eşim anca haftada 1 süpürüyor. Çamaşırları da o gelince makineye atıp asıyor. Çok değil bı kaç hafta siz de bu şekilde idare edin. Çok yorma kendini
Madinanin-Annesi Merve550654 ah canim bende oyle tehlikler atlatdim simdide dogamiyorum 40 olucagiz tik yok.Ama sen genede hurma falan yeme cok gezme uzanmana bak bol bol dinlen