TheBaby cansuyldz33 Bende yarın olucam. Heyecan dün vardı. Bugün hiç bişey kalmadı valla🙈 İlki kolay geçmişti canım. Bundada spinal olucam inşallah. Kolay doğumlar dilerim canım
Derinim2021 cansuyldz33 bende salı olucam canım heyecan dorukta inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi🙏
Gulkubra_ cansuyldz33 spinal anestesi yada tam anestesi bunu doktormu belirliyor siz mi öyle istiyorsunuz.. banada doktor gün verdi ama ne şekilde anestesi olacağımı bilmiorum
Mayisbali TheBaby cansuyldz33 Derinim2021 kızlar ya ben bir sey soracağım kaç kez sordum kimse cvp vermedi simdi ben iki doktora gittim bu hafta biri perinatoloji biri normal doğum yapacağım doktorum birinde 36 haftalık birinde 37 haftalık çıktım siz olsanız hangisine göre kendinizi ayarlardınız ???
TheBaby Mayisbali Neye göre hafta değişmiş Allah allah. Yinede garanti olsun diye eksik çıkanı baz alırım herhalde
Derinim2021 Mayisbali doktorların ölçümleri hassas ve önemli canım neye göre 1 hafta oynuyor bunu öğrenmende önemli ama perinologunun dediğini dikkate al derim bende 2 doktor arasında geçti hamileliğim perinotologlar daha dikkatli gibi geldi bana
Mayisbali Derinim2021 ya aslında bebek gelişimde falan sıkıntı yok tek sıkıntı cihaz sanırım ama aniden gelir hazırlıksız yakalanirim diye çok korkuyorum 😅