Kamile71 Gulceefe-00 canım o haftalarda bizde öyleydik kusmayayim yeter diye sadece ekmek yedim üç ay boyunca , sağlıklı tek bişey sürmedim ağzıma çünkü zaten istesende yiyemiyosun korkma bebiş senin depolarından ki vitaminleri kullaniyo o yüzden zorlama illa sağlıklı besleneyim diye , mide bulantilarin ortalama 14 15. Haftalarda geçer zaten o zamanda bı düzen olusturursun bol bol yersin herseyden
dilsinati Aynuromerbyr12 hiçbir şey yemiyorum kusamıyorumda bulantımda yok iştahım hiç yok… su bile içemiyorum. Ne yapcam bilemiyorum
Aryakusveannesi 1 yumurta 2-3 zeytin yeşil ya da siyah az tuzlu az yağlı peynir salatalık (domates ödem yapar) taze sıkılmış meyve suyu (mümkünse çay içmeyin) bal tahin pekmez 1 dilim ekmek 2-3 ceviz
dilsinati MerveLtf avakadonum üzerine kayısı kıvamında bir yumurta ile ızgara ekmeğin üstüne ikisine sürüp yiyorumçok hafiften tuz tamamdır
Dilaradiri MerveLtf yumuşak avokado tercih etmelisin. Sertlerin tadı çok kötü. Üzetine limon sıkıp yiyebilirsin,
Unknown İlk 8 hafta çok güzel kahvaltı yapıyodum peynir zeytin yeşillik domates avokado yumurta ceviz bunlar mutlaka oluyodu. Mide bulantılarımla birlikte bütün kahvaltılıklardan iğrendim 16 haftalığım ve şuanda kahvaltı yapamıyorum diyebilirim zorla bir iki lokma ancak yiyebiliyorum :(
Betusss10 plakayerli işiniz zor ben çok şükür zorlanmadım hem çaydan hem kahveden tiksindim şimdilik hiç canım çekmiyor inşallah böyle gider ☺️
fundaydilek Aynuromerbyr12 haşlanmış yumurta, peynir zeytin domates salatalık ekmek 😇 Hergün mutlaka 2 tane haşlanmış yumurta yerim
cicegim_-123 Hst_sena bende 7 haftalık hamileyim benimde öyle midem cok bulanıyor ben Ac karna çubuk kraker yiyip öyle kahvaltı ediyorum az da olsa mide bulantımı gideriyor
Hmom52 Aynuromerbyr12 1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 domates 2 dilim beyaz peynir 7 siyah zeytin 7-8 dal maydonoz
hhugur Sazi avokadoyu nasıl tüketiyorsunuz? Gebelikten önce peynirli maydanozlu sos yapiyordum şimdi malum maydanoz tuketemiyoruz.
Edgnssss plakayerli ben hiç yiyemiyorum özellikle haşlanmış yumurta sahanda severdim ama onu da yiyemiyorum artık 😞 kahvaltı yapamıyorum hiç
plakayerli Edgnssss ilk trimesterda düzenli yedim, ikincide tiksindim üçüncüde gebelik şekeri tehlikesi çıkınca tekrar başladım yumurtaya. Siz de biraz ara verip yine deneyebilirsiniz
Yagmur6624 10 adet zeytin bir domates 1salatalik kibrit kutusu kadar peynir göbek marul haşlanmış yumurta 6 adet yeşil zeytin bir bardak süt bir tam buğday ekmeği
Yagmurgel2020 Aynuromerbyr12 tahin-pekmez , 3 ad ceviz haşlanmış yumurta sadece sarısını yiyebiliyorum, tuzsuz peynir, çaydan tiksindiğim için karpuz veya kavun .
Tuba0909 Pelin-1 canım yine doktorun bilir tabi de bal bana onerilmedi eğer şeker katkısız koy balı ise bence sorun yoktur tabi de birde ceviz yersen avokado tuketmene gerek yok içeriğinde aynı besini yağı bulunduruyormus 😍
Pelin-1 Tuba0909 evet doğal bal tabikide🥰 tabiki ortak yararlari vardir ama ayri ayri da yarari var ikisinin icerik olarak farkli vitaminler de barindiriyorlar ☺️
kukiveannesi Aynuromerbyr12 benim kahvaltım genelde yumurtalı menemen ya da patates salatası, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık,marul, maydanoz,4 ceviz, portakal suyu, yatım ekmek 😬