SB_ Selam kızlar vallah hergün çekiyorum gündüzleri giderden koku geliyor hep domestos döktüm gider açıcı döktüm en fazla 2 saat sonra yine kokmaya başlıyor ne yapa bilirim İşin tuhaf yanı sadece mutfak giderinden koku geliyor
Hafissee SB_ sıcak suyla dökebilirsin canm lavabo açıcıyı falan üstüne de karıştır deterjan vs dök benmki de bi ara süt kokuyodu deliriyordum gecti allahtan
Biranne2 SB_ kuzum aynı derdi yaşadım dün 2 tane lavobo açıcı döktüm bol kaynar su ardından biraz yumuşatıcı döktüm mis gibi oldu valla 🙈😄
Seda_nrr SB_ gider deliği için plastik kapaklar oluyor onlardan koyun üstüne o koku binanın borusundan kaynaklanır çözülmüyor maalesef 🤷🏼♀️
SB_ Hafissee vallah keskin kokusu olan ne varsa döktüm hatta toz deterjan bile denedim 😅 yok ne yapsam boş bildiğin lağım kokusu gibi kokuyor
Bir_anne Merhaba tezgahın altındaki boruyu sökün temizlenmesi gerekiyo eski kalıntıların kokusu geliyo olabilir SB_
SB_ Bir_anne Bubuseli Gozdealpu Tamam teşekkür ederim hanımlar olmadı mecbur boruyu değiştireceğim ilaçlar fayda etmiyor
Gozdealpu Borunun duvar bağlantı kısmında kırık ya da kalıntı oluyor. Oradan da koku gelebiliyor. Eşiniz oradan çıkarıp kontrol etsin sonra lavabo açıcı dökün.
SB_ Sedakbyk tamam şimdi neyden bahs ettiğinizi anladım Teşekkür ederim tamamen aklımdan çıkmış bunlar
Damlayagmur SB_ ayyy o sorun bende de var Laham gibi kokuyor deli oluyorum kaçtan açıcı döktüm ara ara geliyor yine bende artım tabak falan kapatıyorum gidere