Susamtanem41 Bayanlar çok bunaldım ben bu kapanma işinden sizde durumlar nasıl eşimde yok yurtdışında aşırı sıkıcı çıkıp bi yürüyüş bile yapamıyorum ve bi hafta daha uzatılıyormuş 😔resmen psikolojim altüst varmı önerebileceğiniz bişeyler
Minnosunannesiii Susamtanem41 dün hastaneye gittim ve yürüyerek ama herkes dışarda millet bide süslenmiş püslenmişler yaa dedim bu yasak tek bana var sanırım 🤣 cidden ama bide ne polis ne başka Birşey hiçbi önlem yok ki ve neden insanlar bu kadar sorumsuz acaba hepsinin mi izin belgesi var hepsinin mi işi var anlamadım cidden
Elbet-birgun-kavusacagiz Susamtanem41 cikin yuruyun market mesafenizce. Sabah markete gittim bi ben icerdeymisim dedim herkes parkta oturuyo🥺
Asyaerciyes Susamtanem41 markete gidiyorum günlük ekmek almak için yürüyüş olsun diye polisler anons yapıyor evlere diye
kayaebru9088 Bir hafta daha derken bayram sonu yani 17 sine kadardi zaten bir hafta daha mı eklediler
Taze_gebe kayaebru9088 19 mayısla mı birleşecek acaba ama 19 mayıs çarşamba perş cumayı da mı yapacaklar 🥴
kayaebru9088 Taaaa hiç denk gelmedim 19 Mayıs hafta ortası Çarşamba haftanın sinu ve basinimi alicaklar ki zaten herkes sokaklarda asıl kapanma bu size bize galiba bu yasaklar 🙄
Gozdealpu Susamtanem41 hayır sorun olmuyor. Doktorum günde 2 km yürümemi söyledi. 20 gün hamile bir kadın için uzun bir süreç
Susamtanem41 Asyaerciyes artık bende çıkıcam yoksa böyle hiç geçmiyor çok bunaldım uykuda uyuyamıyorum zaten 😒
Polina- Susamtanem41 herkes sokakta valla eline market poşeti alan geziyor tabii markete gidenlere lafım yok en sonunda elime alıcam bi Migros poşeti her yeri gezicem
Asyaerciyes Susamtanem41 başka çocuk varmı benim 3 yaşında kızım var aktivite felan yapıyoruz az çok zaman geçiyo
BegumIscanTunc Susamtanem41 artık uzatmaları bile sıktı ya evde hapis hayatı yaşıyoruz ben bakıyorum da bir bizler hapis yaşıyoruz millet yine sokakta mahallede bir bizler ciddiye alıyoruz buda insanın zoruna gidiyor ayrımcılık gibi bişey