Aslanannesiayse Gizem957 bende aynen korkuyorum tansiyon hapı kullanıyorum 8 saatte bir daha önceden 30 haftalık erken doğum yaptım şimdi 35.haftamıza geldik çok şükür ve doktor sezeryan için 39.haftaya gün verdi 🤦🏻♀️
Sedef27 Gizem957 canım ben ilk çocuğumu 36 haftalikta doğum yaptım gayette sağlıkliydi çok şükür hiç bir sorun olmadi
Sermec27 Gizem957 arkadasım 1 hafta önce 36 haftalık dogum yaptı ciğer geliştirici doz olmuştu bebek 33 le uyumluydu 2100 gr ve hiç küveze girmedi
Gizem957 Sermec27 bende 33 haftadayım bu uyum ultrason da cıkıyo muydu yoksa doğduktan sonra mı anlaşıldı
Angella Gizem957 36 haftadan sonra 36+1 den sonrası normal doğum oluyor evet. Zaten hiç bir bebek normal zamanında doğmuyor canım.
Eylemmm1655 Gizem957 yok cnm korkma benim kuzenim ikiz bebek doğurdu 36 haftalık maşallah tosun gibiydi ikiside normla oluyorlar yani prematüre grubuna girmiyolar
Gizem957 Angella çok korkuyorum çok zayıf oluyo büyütmek zor oluyo ne diyoalr bide küvez e girmesinden
MerveDurr Gizem957 bir kaç gün ama her bebek girmyo onn az solunum skıntısı vardı benm oğlum 38 de doğdugu halde solunumda skıntı oldu 3-4 saat yanıma getirmediler korkmayın yani olablr ama hepside girmyor dediğim gibi