Tugbaysma Dun gece post açmıştım 8 gun adetim gecikti diyene bugün çarşıya indirm zar zor test yaptım iki tane ve sonuçları ekliyorum başarmışsınızdır sizce kaç haftaliktir anında cikti ![ İkinci resim daha belli mutluyum Rabbım herkese nasip etsin 🥰
Shn16 Tugbaysma evet hamilesiniz tebrikler 😊 son adet tarihinize göre hesaplanır haftası. Son adet tarihiniz nedir
Tugbaysma Cok tesekkur ederim hepinize Rabbım. İsteyen herkese nasip etsin inşallah bakın şuan attığım daha çok belirgin ![]
Alpaslan123 Tugbaysma baya kırmızı olmş yeni gibi degil sanki bende de öyle olmutu 10 gün geçtiginde böyl renkti
SerpilEsra Tugbaysma son adet tarihinin ilk gununden hesapla kac haftalik oldugunu hayirli olsun bebegin muhtemel 5 dir☺
_gmzee Tugbaysma hayırlı olsun 🌸 bebeğinizin kaç haftalık olduğu son adet tarihinize göre hesaplanır. Testteki koyuluk veya çıkan beta değerine göre değil. Son Adet tarihinizi 1 sayarsanız kaç günlük olduğunu bulabilirsiniz 🎈
Tugbaysma Uste gördüğümü düşünüyorum gecen ay çok gelmişti cift silik çıkmıştı iki gun adetboldum leke gibi