Elbet-birgun-kavusacagiz Ayy kizlar bi fikir verin alaturka tuvaletim den idrar kokusu geliyo hergun camasir suyu ile yikiyorum koku dokuyorum ama yok 5 dk sonra yine kokuyo evi sariyo havalandirma full acık olmasina ragmen koku disariya degilde eve geliyo🤦♀️ napicam ben yaa bi akil verin lutfen
Cilekkz-22 Elbet-birgun-kavusacagiz giderlerden geliyo canım ona yapılacak bişey yok cam varsa aç temiz hava girsin içeri
Sedakbyk Elbet-birgun-kavusacagiz nalburlarda kapak var su dokunce aciliyor sonra kapaniyor.bence ondan alin.
Elfcm Elbet-birgun-kavusacagiz Bugun ayni dert bende de var hatta delirmek uzereydim bana mi kokuyor diye diye az daha yıkamaya kalkicaktim zaten halsizim koku falan sıktım havalandirdim camasirlari cikardim ordan tuvalet kokusu degilde islak kokusu var sanki. Aşağıdan kayınvalidemi falan çağırdım bir baksana diye kokmuyor deyince oturdum aşağı. Ama hala kokuyor 😂 muhtemelen havalar ısındığı için oluyor biraz da 🤦🏼♀️
Cilekkz-22 Elbet-birgun-kavusacagiz 😔😔😔 bilmiyorum ki canım napılır onda tek çare bol bol havalandırmak
Elbet-birgun-kavusacagiz Sedakbyk aa ilk defa duydum faydasi olucaksa açılsinlarda ilk isim onu almak olucak saolun🌸
Dry34 Bizde daha yeni bi eve taşındık , 20 gün oldu koku dahi aldım ama koku oluyor camı hep açık direk dışarıyı gören bi cam , banyo ve wc giderinden gelen bi koku bakalım yasaklardan sonra tesisatci gelecek . Hem banyo hem wc den gelen koku ne ..
Elbet-birgun-kavusacagiz Dry34 bizim havalandirmalarda disariya bakiyo ama yinede koku gitmiyi anlamadim
Elbet-birgun-kavusacagiz heyecanlabrkle acaba kapk dediginiz bu gidere takilan olan kapaktan mi ondansa var. Ama baska bi kapaksa sorayim satilan yerlere
Dry34 heyecanlabrkle kapak ben taktım ama o fayda etmiyor bence borulardan kaynaklı o . Biz yeni taşindik ama koku oluyor valla kapak işe yaramıyor resmen
Elbet-birgun-kavusacagiz Elfcm 🤣🤣🤣🤣 benimki herkese kokuyo 🤣 bi aydir cikti zaten onceden yoktu anlamadim bende
Animes Elbet-birgun-kavusacagiz malesef giderleriniz eski olduğu için o koku geçmez, babamin evi de aynı. Sifon kutusunun içine bir ilac koyuyor mavi renkli o bir derece azaltıyor ama geçmiyor malesef 😵
Animes Elbet-birgun-kavusacagiz canım babamin da evinde normal alaturka tuvalet var ama yukarida sifon sistemi de var. O sebeple yazdım.