Miralinda Kızlar mide yanmasndan dolayı gaviscon şurup aldm ama kullanımı nasıl günde kaç kez aç mı tok mu farkediyor mu
tugbao Miralinda gunde 4 kere yemeklerden sonra bir tatli kasigi :) ben yanmam olmazsa kullanmiyorum canim.
gullcannn Miralinda Canım her yemek yediğinde içebilirsin. Bazen geceleri vs yemek yemediği sıralarda da yandığında iç rahatlatiyor. Bir zararı yok. Hatta ben bi aralar artik kaşık kullanmiyordum ayyaşlar gibi. Şişeyi dikip yudumluyordum yanmam olunca😂
Miralinda tugbao benimde akşamları başlıyor yanmam hele gece yatınca off. Bu sabah 4e kadar uyuyamadm ben o zaman akşam yemeklerinden sonra 1 kaşık iceyim
Miralinda gullcannn doktora sormadan aldm o yüzden kullanmakta tedirginim akşam yemeğinden sonra 1 kaşık içtim ama hala çok kötü içmek istiyorum ama ilaç sonuçta diye içmiyorum
gullcannn Miralinda İc canım doktor sıkıntı yok demisti. Zaten uzerinde de kâğıtta hamilelerde kullanimi yaziyor eczaneden alirkende doktorun sayı vermiş ama sen yandikca iç problem yok demişti.