Umuhn Gulsumm32 banada gelişimi iyi dedi ama burdaki yorumlara göre zayıf geldi bna hiç bişe yiyemiyorum kiloda almadım hiç
Gulsumm32 Umuhn aynen cnm alır iyi beslen muz kaşar peyniri bide bebek cicibebesi kilo aldırırmis bebeğe kaç haftalıksin bebek kaç kg
Tugcekkkkk Umuhn oradaki 15 cm Baş popo mesafesidir canım. Ben ikiz gebeyim. 30+5im.geçwn hafta gittiğimde kilolar 1460 ve 1490 boy ise 32 cm dedi
Merve50 Umuhn 30 haftalıkken 2 hafta önden gidiyor dedi 32 hafta gittiğimde tam haftasıyla uyumlu dedi
Arifcaninannesi Umuhn herseyimiz tamam cnm hastane cantasi icin cogu seyimi yikadim hepsi hazir yerlestirme kaldi memelekette dogum yapicam yasakta sonra gidecegim diye orda hazirlicam
Arifcaninannesi Umuhn Evet cnm o cok guzel biraz fazla yumuşatıcı da koydum tam miss bebekler gibi koktu oglumun kiyafetleri🥰
Cigdemss Umuhn 15 cm de bir yanlışlık olabilir mi? 40 cm civarında olur o haftalarda. Aşağı yukarı 3-5 cm değişebilir. Kiloda kız erkek ve genetik alt yapıya göre değişir. 1700-2000 gr civarlarında