Cansu13 Doktorum bebeğe giden damarların biraz ince olduğunu söyledi ve coraspin yazdı pek bi açıklama yapmadı bu konuda bilgisi olan var mı acaba
lentil Cansu13 banada yazdı doktor. Tiroid antikorum yüksek çıkmştı pıhtı atıp düşük olmasın kanı sulandırsn diye verdi. 6.haftadan beri kullanıyorm
cnskmc Cansu13 merak etme cnm iyi bişey. bende 16 haftadan beri kullanıyorum anneden bebege düzgün kan akısı gitsin diye veriyorlar benım damarlarımda düzensizdi o yüzden 32. haftaya kadar icecegim
Cansu13 cnskmc çok teşekkür ederim 🙏 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 🐣 sabahtan mı gece yatarken mi içsem daha iyi olur peki bilginiz varmı
Oozgn Cansu13 ben ilk kaybımı pihtidan kaybettim pataloji temiz gelmişti sonra her hamile olduğumda kan sulandirici kullanıyorum bana profesör akşam 9 gibi iç demişti gündüz hareketliyiz gece uyku halindeyiz bende zaten akşamları içiyordum
Cansu13 Oozgn başınız sağ olsun 😔 teşekkür ederim gündüzden iki ilacım var zaten akşam başlarım bende diye düşünmüştüm 🙏