Zey-zey Arkadaşlar biberon bakıyorum.İlk bebeğim olacağı için pek bilgim de yok. Dr. Brown’s biberonların bazılarının üzerinde kolik yazısı var ama bazısında yok.Ne gibi farkı vardır bunların?
byzza16 Zey-zey dediğiniz biberon daha çok kolik bebekler için. Ben avent aldım önce onunla baslicam aventinde kolik özelliği var gerçi gaz yapmayan cinsten. Eğer aşırı gazı ve kolik olursa dediğiniz biberon tercih ediliyor
TheBaby Zey-zey Kolik falan gerçekten hikaye bineronda. Anne memesi reddi yaşatmayan lansinoh yeni doğan seti alın rahat edin
Miskokulum35 Bana görümcem aldı. Onada doktor tavsiye etmiş. Gayet kullanışlı dedi. Ben wee almıştım memnun kalınca aldım ama daha kullanmadık
Zey-zey byzza16 evet forumda eski gönderilere bakınca aventin de çok önerildiğini gördüm.Ona da bakacağım
Annecik_ Zey-zey ben bebeğim ilk doğduğunda bunu kullanmıştım içindeki o çubuktan dolayı bebeğe mama azar azar gidiyor gaz yapmıyor birden bu konuda oldukça başarılı diye biliyorum ama ben uzun süre kullanmadım sadece 1-2 hafta kullandım sonra anne sütü devam