Essa33 huma2018 İkinci gebelikle alakalı olabilir mi bende bilmiyorum ama cıktı bide fotoğraf üstten çekildiği için baya büyük gözüküyor sanırım 😊
huma2018 Essa33 kız benimde ikinci hamilelik bende senle aynıyım cnm benim bebisin cinsiyeti beli değil ama.utrsun fotoğrafları baya benziyor ondan sorudm
huma2018 Essa33 hayırlısı olsun bende iki hafta sonra öğrencem inşallah normalde ozlele gidiyorum ama doktora bir ay sorna gel dedi ama ben dayanmiycam başka bir doktora gitcem sırf öğrenmek için 😂
Essa33 huma2018 Bende cok sabırsızım canım doktorumuz iki kez erkeğe benzetmede bulundu bakalım hayırlısı olsun inşallah öğrenirsin sende gittiğinde 😊🌺
huma2018 Essa33 burda Gülşen mussyafda erkek tahmininde bulundu bakalım bir kızım var 4yasinda bakalım bu spa ne olcak 😂😂 Rabbim hakimdan hayırlısını versin inşallah 😊😊
Essa33 huma2018 Amin canım benim önceki kürtaj oldu canım sağlıksızdı yaşıyordu ama mecbur olmak zorundaydım 😞
huma2018 Essa33 hakindan hayırlısı olsun cnm gecrkekten hiç hatırlatmak istemezdim ikinci hamilelik dedin ya ondan açtım konuyu kusura bakma gerçekten 😔ama olsun bu minosun saglika kucağına alirisn inşallah cümlemizi 🤲🏻😊😊
gmzrk BayanZuzu teşekkür ederim güzel görüşüne oğlumu görmeye gittiğmde hep daha fazla özen gösteriyorum bu da benim mutluluk sebebim 🤭💙
biyologelif Zehra516 ne güzel bende 25+2 yim valla 8 aylık gibiyim iç karnım dar galiba. Sağlıkla doğsunlarda inşallah