Oozgn Elifsennn kaç haftalıksiniz benimde öyle ilk haftalarda normal karşılanıyor benim detaylıda anlaşıldı 8 mm mesafede ölçüldü baya yakın yani rahim ağzına. Perinotolog 26.haftada tekrar çağırdı 2 haftam var bakalım merak ediyorum. Karnımiz büyüdükçe yukarı çıkıyor diyorlar ama çıkmayıp rahim ağzını kapatması hatta yapışması kötü işte ondan korkuyorum bende. Sizede bazı yasaklar koymuştur
Esbebeginannesi Elifsennn benim 12. Haftada tam rahim agzimi kapatiyordu. 24. Haftadan itibaren yukariya cikti cok şükür
3MelekAnnesi3 Elifsennn evet oglumda plesanta öndeydi normal dogum yaptım cıktı mı cıkmadı mı hiç sormadım ama hep dinlendim hep yatmıştım
Elifsennn Oozgn 19 haftalığım ben 3 cm asagıdaymıs 24 haftaya kadar yukarı çıkar dedı doktor ama korkuyorum da işde
Laodike Elifsennn 19+5 şu an. 10 gun önce kontrole gittiğimde hala aşağıdaydı. 22. Haftada detaylı ultrasona gireceğim. İnşallah çıkmış olur yukarı 🤲
Selink27 Benimde aşağıda 21.haftadan beri şuan 32+3 olduk 1.5cm yakın rahim ağzına yukarı çıkmadı benim bebeğim maalesef riskli oluyor böyle durumlar o yüzden zorunlu sezeryan olucaz bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻
3MelekAnnesi3 Elifsennn hayır hiç demedi canım tüm kontrolde plesanta önde preva mi ne derdi ama bana bunun için bilgi vermedi pek
Elifsennn 3MelekAnnesi3 benı baltan korkuttu sonra detaylı ya alındı hemen sonra korkma yer degıstorebılır dedı normal doğumda yapabılırıan dedı
3MelekAnnesi3 Elifsennn korkma cnm yengeme de 3.gebeliğin de dediler kanaman olur dikkat et yat dinlen diye ama kadının 2 cocugu daha var yatmak mümkün olmadı bir sonraki kontrole kendi yukarı cıkmıs ne yaptıysan devam et demişti doktor halbuki bişey yapmamıstı😊
Berrinsahinn Elifsennn merhaba benim de öyle en başındna beri.27 haftalık oldum bgn kontrole gittim ama hala yukarı çıkmamış