Meleks Oğlum 2 yaşında bir aylık hamileyim. İstemeden hamile kaldım. Oğlum da daha küçük olduğu için nasıl yapicam bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl
Meleklerimmm3 Meleks sen benden daha şanslısın ikizlerim 2 buçuk yaşında 12 haftalık hamileyim nasip kabullenmek çok zor oluyor ama yapcak bir şey yok 🙇♀️😁
Leylosacl Meleks oğlum 18 aylık 9 haftalık hamileyim bebeğim doğduğunda oğlum 25 aylık olacak Bende çok korkuyorum inanın ama alıştım gitgide insallqh sağlıklı olsunlar gerisi gecer
Siibeell Meleks beybim 9 aylık ve ben 19 haftalık gebeyim 🤦🏻♀️ benimde bekledigim bi gebelik degildi bende dogumdan sonra basıl yapıcam diye düşünüyorum, sizinki yine 2 yaşında iyi 🤭
2-prensesannesiii Meleks İlk kiizm 2 yaşındayken ikinci kiizm doğdu yani aralarında 2 yas var ama hiç bir sorun olmadı çok iyi anlaşıyorlar iyi ki yapmışım diyorum şuan büyük kız 7 yaşında küçüğü 5 ve ben yine hamileyim 💜
Kvsraykt Meleks kaç yaş olursa olsun hepsinin farklı bir zorluğu olacak bizimde 3 buçuk yaş olacak araları bunu düşünerek kendinizi strese sokmayın herşey olacağına varır sağlıklı olsunlar biz kadınlardan güçlüsü Yok emin olun
efelettin Oğlum 22 aylık 11 haftalık hamileyim. İsteyerek oldu şuan eşim çok yardımcı oluyor. Çok zor geçiyor çünkü. Doğduktan sonrasını şimdilik düşünmüyorum bi şekilde idare edicez 😍
Sinemdmrcoglu Meleks benım kızımda yenı yaşına gırdı 23+2bnde ıstemeden kaldım ılk zamanlar çöküş yaşadım yenı yenı alıştım
Meleks Bsra1111111 Prezervatif kullanıyorduk normalde sadece bir kaç kere öyle yaptık ve hamile kaldım
Bsra1111111 Meleks anladim canım hayırlısı olsun moralini bozma bebeğini etkiler Rabbım yardımcın olur