Aycaadax ikimelekannesii22 herkesin farklı hayatı var nesi garip erken genç anne olmak bence çok güzel
Shyla_ktlu Aycaadax olun bacım bişi demioz sadece 20 yaşımda değil çocuk evlilik bile çok uç noktadaydı benim için büyük ihtimalle @ikimelekannesii22 içinde 🤷♀️
a_burcu_bur Aycaadax annem 20 yaşında beni, 21inde kız kardeşimi doğurmuş. Ablam gibi 🥰 ben de genç anne olmak isterdim ama üniversite oku, mezun ol, işe gir vs vs derken zaten 25ten önce evlenemezdim 😝 kısmet 30aymış 🤷🏻♀️
Birmutluanne2 Shyla_ktlu herkesin hayat şartı bir değil ve herkes sizin gibi düşünmek zorunda da değil 😊
Elif0801 Shyla_ktlu hahaha 😁 bende 28 yaşımda evlendim 29um şuanda da ama bazen erken mi evlendik acaba diyorum eşime de 🤣
Shyla_ktlu Aycaadax geç olsun güç olmasın cnm 20li yaşlar sağlıklı karar verme yaşları değil bence gezip göreceğiniz yerler okuyacağınız kitaplar yapacağınız hayallariniz yokmu 20 yaş hayatınız boyunca hep geri dönüp bakacağınız en güzel çağınız
Tuba04 Aycaadax 32 geç değil hayatına bi şekil veriyorsun kendi ayakların üzerinde duruyorsun maddi manevi 20 çok erken bence 😊 ben 27 yaşında olacağım inş
Aycaadax Shyla_ktlu Allah’a şükür geç de olmadı güç de olmadı eşim zaten anlayışlı her türlü imkanımda var ama şu an anne olmanın heyacanını yaşıyorum ve zaten Herşey yaşta olmuyor olgunluk meselesi
yagizinannesii Shyla_ktlu evlendikten sonra da okuma imkanı var artık. Üstelik bence evlenince daha çok gezip görme imkanı oluyor. Bekarken bazı şeyler kısıtlı oluyor. Sonuçta ailene hesap veriyorsun. Ama evlenince kocanı yanına alıp ülke ülke gezersin kimse karışamaz. Bence bu 20 yaşı da çok sıkıntı ediyorsunuz. Olgunluk yaşla ölçülemez. Ne insanlar tanıyorum 30 yaşını geçmiş hala mantıklı kararlar veremeyen, hiç bir işe yaramayan.