Saziyersin Aycaadax yasim ne benim bi soler misin beni tanıyor gibi yorum yapıyorsun ya yasim ile ilgili kapasiten bu kadar geniş ya var sayım yaparsın
SerpilEsra Annekusum babam uvey annemi liseye gonderirdi aciktan beni gondermezdi para yok derdi bana gelince cok sukur esimden Allahr azi olsun bende temmuzda mezunum🥰
Aycaadax Saziyersin sende beni tanıyor gibi yorum yapıyorsun kaç yaşındaysan yaşındasın banane senden ilgilenmiyorum konuşma tarzın yorumların felan yaşlı cahilce bilgisizce ve ezıkce ve bana salladın ok hakeddin
Cennet-polat Aycaadax Allah’ın izniyle oğlum tam zamanında doğarsa ondan 20gun sonra doğum günüm olcak 24yas ☺️
Aycaadax Saziyersin fakülte bitirmiş olabilirsin ama insan olmayı ogrenememişin kuzum ya işte böylelerine çok acıyorum kendini nimetten sayıyorlar imkanı olan fakülte bitirir ama herkez ınsan olamaz şekil sen 😉beyin şovlarının gelişmiş hali mı bu 🤣🤣 Saziyersin
Saziyersin Aycaadax imkan ve fakülte bitirmenin manası yok canım kapasite gerek bu bir ikincisi kimseyi tanımıyorsun bu sebeple insanlığa yorum yapma iki lafın biri insa olamamışsın insanlık nedir desek cevap vermez isin
Saziyersin Aycaadax ah ah yaşımı biliyor gibi.laf eden sen simdide bana ne diyen yine sen Vala ne dedigin belli deil
Aycaadax Saziyersin sen sorunlumusun ayrı şeyler olduğunu tabiki biliyorum ben yaşlı olmandan ötürü dedim anlamamışın gayet de arajtırmacı bir ınsanım sende insan ol ondan sonra cevapla o zaman Saziyersin
Saziyersin Aycaadax sen benim üçte birim kadar insan ol sonra bu insan ol tartışmasını yaparız yavrucak
Pamugunannesi1 Aycaadax Bende de eksiklik yok canım çok şükür bu kadar saldırganlaşmak yerine biraz da espiri anlayışın olsaydı böyle olmazdın demek eksik yanın varmış 😜
Aycaadax Saziyersin sende olmayan şey kapasite aynen insanlık yok o yüzden bastıra bastıra söyledim senin hiç bir zaman cevap veremeyeceğin gibimi
Aycaadax Saziyersin senin de öyle nerden vurmak istediğin belli deıl yaşımla vurmaya çalıştın bende karakterinle vurdum ruh yaşından bahsettim normal yaşından banane ben sen değilim yaştan vurayım gerçek yastan yani 😂