Aycaadax Shyla_ktlu sevgi derseniz de doruklarına kadar yaşadım yaşıyorum şimdi de anne olmanın heyacanını .
34Sare Shyla_ktlu kızcağız bir post açmış 20 de hamileyim diye, böyle güzel bir platformda sohbet açmış.. Yazık!Sizlerde kalkmış konuyu nereye getirmişsiniz, siz kendinizi çokmu geliştirmişsiniz sanki, hiç sanmıyorum
Shyla_ktlu 34Sare asıl sana yazık kimse kıza niye hamilesin neden evlendin demedi allah herkesin gönlüne göre versin
zeytinkiz 34Sare Sevgili annemiz birbirimizin düşüncelerine saygılı olmayı, kalp kırmadan düşünlerimizi bildirmeyi ve her birimizin hamile oldugu için cok fazla duygusal oldugunu bilincine varalım. Bütün yazıları okudum herkesin düşüncesi ve hayatı bir olmaya bilir saygı duymak kendi düşüncemiz enpoze etmeden tartışma yaratmadan yorumlara cevap verelim. Anlayışınız için teşekkürler.
Aycaadax MDT sorun ikiye bölünmesi değil düşünce özgürlüğü diye bir şey var çoğul konuşmaları sinirimi bozdu sadece .
BayanZuzu Aycaadax 20 yaşında anne olmanin zorlukları olduğu kadar güzellikleri de olucak canm sen elestirenleri hiç takma bile çünkü benide çok elestiren var halen de devam ediyorlar hatta cevap verme tenezulunde bile bulunma bende 18 de evlendim 19 da anne olucam inşallah eşim ve ailesi çok güzel sevgiyle saygıyla karşılar hep beni yani demem oki sen evinde ailenle huzurluysan laf soylemek diğer hiç kimseye düşmez ve kendinde eleştiri hakkı bulanlara cevap vererek onlarin kendilerini nimetten saymasina müsade etme 30+2 den selamlar rabbim bebisini sağlıkla sihatle kucağına almayi nasip etsin 🥰❤️
Ozlemtpl Aycaadax ben ilk hamilelgimde 17 yaşındaydım ikincide 25 üçüncüde 31 son olarakta şuan 37 yaşındayım 😊
34Sare MDT sizi doğru anladım aslında evet kız çocuklarıyla ilgili hassas bir yazı yazmışsınız, ama burası yeri değil ve bunu 20 yaşında ki hamile bir bayana cvp olarak yazmak ne kadar olgun bir hareket olduğunu bilemedim, seninde canın sağolsun🌸
Aycaadax 34Sare ciddi olamazsınız senin yaptığın şeyleri de ben ne kadar olgunluk olduğunu bilemedim doğrusu
Aycaadax 34Sare kişisel olarak bana demediler tüm genç annelerden bahsediyorlar yaşı büyükler genelde 😂😂😂o yüzden çoğul konuşmayın dedim genç annelere salıyorlar ya kendilerince .