• Gebelik
  • Kaç yaşınızda anne oluyorsunuz 💋

Sevi36610 inşallah herşey gönlünüze göre olur rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin miniklerimiz güzel insanlarla karşılaşsin inşallah💓🤲🏻

34Sare hanımefendi size kotu bir şey yazmamis dikkatinizi çekerim ama siz direk be alti konuşmuşsun yok yaşlı anne olmak vs tarzı söylemler soyle bir durum var yazdıklarının bir cogun da hakli siz buna katılmak zorunda değilsiniz o nasil size saygı duyarak yazdi ise sizin de o tarz cevap vermeniz gerekiyordu ve 29 30 yasta suan ki devirde en ideal bel alti vurmadan lutfen saygı duyun

Sevi36610 ay sıktı artık soruma cevap verin yada geçin güzel kardeşlerim aferin tamam kendi ayaklarınız üstünde duruyorsunuz biz başkalarının ayaklarıyla idare ediyoruz zaten boş yapmayın artık

MDT okadar güzel açıklama yapmışsınız ki aslında kötü bir şey yazmamışsınız lakin herkes anlamak istediği gibi anlıyor

Aycaadax dikkat ederseniz sizi yargilamadi yargılamak çok farklı bir tabir siz bence yazılanları dikkatli okuyun ve eleştirelerede acik olun ve bir soru sormuşsun lakin bireyler yazarken sorarken de eleştiri alınca saldırı miduna girmeyin

Saziyersin olsun ben gençliklerine ve heyecanlarına veriyorum ve düşüncelerimi yazarken bunu göze aldım. Kalbimde kötülük olmadığını ben bileyim yeter. Onlar bilmese görmese de olur ❤️

Saziyersin size mi soracağım pardon asıl saldıran sensin yazmayı öğren de gel sen hepsini okumadın sanırım okumayı felan bilmiyorsan anlarım .

Saziyersin

MDT
              Dediğin gibi her şeyin bir vakti vardır. Nasip kısmet. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin herkese🙏😊

• MDT bunu beğendi.

Aycaadax evet bu.platformu sadece siz.kullaniyorsunuz belli yas için hanımefendi okadar güzel söylemiş ki her cumleniz den yaşınızı küçüklüğü akıyor hala ergensin tavırlar ile cevap veriyorsunuz ben size izah ediyorum sizin konuşmalarınız ilginç neyse daha da cevap vermenin lüzumu yok seviye düşmesin

Aycaadax edep li ol bana sorman gerekecek bir durum yok herkes burada haddini bilerek konuşuyor sende sinirini zorlama cocuk couk konuşmalar

Saziyersin benim sorumun cevabı bunlar deıl kardeşim işine bak eleştiriye açığım fakat sorunun buralara gelmesi sinir bozucu ok

• [silindi]

19 yaşında anne olcam inşallah 36 günümüz kaldı 😊😊😊