Pelin__1 Bebegim4 Olmaz canım korkma aynı şeyi dün yaşadım sonuna kadar bastırdım ama enjektörü çekince 5_6 damla fışkırdı. Abim doktor aradım bir şey olmaz merak etme dedi. Arada oluyor öyle daha önce de yaşamıştım bir şey olmadı çok şükür
Sermec27 Bebegim4 benim de 2 gen heterezigot ve 2 kaybım var Allahın izniyle hiç bir sey olmaz 3 gün vurmadım ben
Pelin__1 Bebegim4 benim de öyleydi hatta hiii dedim ilacın yarısı gitti korktum biraz ama bir şey olmadı çok şükür kıpır kıpır bebiş
BegumIscanTunc Bebegim4 yok canım daha vurma belki göbekte sert alana denk geldiği için tam gitmiyor olabilir ama bir sıkıntı olacağını sanmam içini rahat tut
Bebegim4 BegumIscanTunc zaten karnım gerildikçe göbekten zorlanıyorum eşim koluma vuruyo evde olduğunda böyle sıkıntılar yaşamadık hiç arkasına hemen 1 tane limon yedim dengelesin diye
ekimannesi3 Bebegim4 Benim hep böyle oluyor ne kadar bastırsam da içindeki tmamen boşalmıyor. İğneyi çıkarıp ittirdikten sonra içinden hep bir miktar çıkıyor yine . Şimdiye kadar sorun yaşamdım
Gulsah_zorlu92 Bebegim4 hiç sıkıntı yapma bendede aynı sorun oldu hemşirem sıkıntı degil her ilaçta fazlalık payı vardır önemli değil için rahat olsun dedi sende sıkıntı yapma kendine ❤️
Umutt22 Bebegim4 hiç korkma bazı enjektörlerde sorun oluyor bazen tam yerine denk gelmiyor ne kadar zorlasanda gitmiyor mesela benim basıma çok geldi hiçte bişi olmadı Allah’a şükür sen stres yapma gerisi kolay 🌸
Bebegim4 Umutt22 inşallah canım sabahtan beri aklımda korku İLE oturup kalkıyorum doktor 1 ay sonra gel dedi bide